Suites II Budapest

Suites II Budapest

A Royal Suites II belvárosának szívében helyezkedik el, a fontosabb turista célpontok közvetlen közelében. A metró Deák Ferenc téri megállója, ahol a három budapesti metróvonal találkozik, egy percnyi távolságra található a szállodától. A Parlament épülete, a Magyar Állami Operaház, a Magyar Nemzeti Múzeum, a Hősök tere, a Budai Vár az utóbbi kettő az Unesco Világörökség része csak néhány példa azon látnivalók közül, amelyek rendkívül könnyen megközelíthetők a szálláshelyről.

A szobák kényelmesen berendezettek, saját zuhanyzós fürdőszobával, fűtéssel és színes TV-vel műholdas programok felszereltek. Pótágyazásra nincsen lehetőség. A szállodában gyermekágy nincsen. Kisállatok a vendégek felelősségére, külön díjazás ellenében bevihetők.

A híres Váci utca gyalogosan is elérhető. A szálláshely családias hangulatú, családi vállalkozásként működik. Biztonságos, mivel egy nagyobb épület második emeletének felét foglalja el. A kulcsokat előzetes egyeztetés alapján tudják megkapni vendégeink. A szálláshely épülete mögött található parkolóban bejárat a Rumbach Sebestyén utca felől a vendégeknek külön díjazás ellenében lehetőségük van autóik elhelyezésére.

Suites II árak és kedvezmények

Ingyenes WIFI
Macska, kutya bevihető (fizetős)
6 szoba, 12 férőhely

Kék Kuckó Vendégház-Fonyód-33860

Kék Kuckó Vendégház Fonyód

Airport Wellness Panzió-Hajdúszoboszló-28193

Airport Wellness Panzió Hajdúszoboszló