Horgász Nyaraló Gyomaendrőd

Horgász Nyaraló Gyomaendrőd

Horgász Nyaraló-Gyomaendrőd-27939

Horgász Nyaraló 2020-ban is várom a pihenni vágyó vendégeimet egy a gyönyörű helyen lévő nyaralómba a Körös folyó egyik legszebb holtágának egyik legszebb részére. A nyaraló és környéke idén is fejlesztéseken ment át, így még komfortosabb lesz a pihenés. K&H és OTP szép kártyát idén el tudok fogadni.

Horgászásra, pihenésre teljesen felszerelt nyaraló kiadó a Bónom-zug hallal intenzíven telepített holtágánál. A környezet ideális pihenésre is, hiszen csendes környéken van, szomszédok aligha zavarják meg a pihenést és a szemben lévő partszakasz is csendes szokott lenni. Teljes mértékben természetközeli, szinte háborítatlan a környezet. A telekhez 37 méter széles náddal, fűzfával borított, kiválóan horgászható vízpart tartozik. Dupla szélességű a telek, ami például az etetésnél sem hátrány. Amúr, harcsa, ponty, keszeg, balin, csuka megtalálható a vízben egyéb halfajták mellett. A harcsák, amúrok és csukák között különösen nagy méretűek is előfordulnak ezen a szakaszon.

A használata ingyenes. Megközelítés kavicsos úton vagy földúton a töltésen vagy avval párhuzamosan. A földutat hamarosan felváltja egy kavicsos út a töltéssel párhuzamosan, a rövidebb útvonalon is, de addig is biztosított a területre való kijutás esős időben is egy hosszabb, szórt útvonalon. A közelben található egy szabad , étterem, élelmiszerbolt kb 2 km-es távolságra. Kiváló termálfürdő 6-7 km távolságra van. Az élő Körös szintén nagyon közel van, 500 méterre az épülettől. A magas gáttal védett természeti értékekben gazdag árterület csak 150 méterre található.

A nyaraló és a holtág vége közötti 140 méteres szakaszon szintén egyetlen épület, sincs. A vízellátás fúrt kútról történik, ami fürdésre tökéletesen alkalmas, de eddig nincs ivóvíz minősítése, így palackozott vizet mindenképpen hozzanak magukkal. A kútvíz bevizsgálása folyamatban van. 2019- ben további felszerelésekkel bővül a nyaraló, mint pl. trambulin, pingpongasztal, gyerekmedence és még pár dolog, így az eddigieknél is kényelmesebb lesz a pihenés. A holtágban engedélyezett a fürdés, hiszen a víz minősége kiváló. ()

Horgász Nyaraló képek

Foglalható márciustól-novemberig, , férőhelyek max. 9 és háziállat hozható.

Horgász Nyaraló árak és kedvezmények

Azonnali visszaigazolás
Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, K&H
6 éves korig ingyenes
Nyitvatartás: március 1. – október 15.
Macska, kutya ingyenesen bevihető
1 , 9 férőhely

Pontos árak és szabad időpontok online foglalási rendszeren keresztül.

foglaltsági naptár (ajánlatkérés)

Guszti Villa-Hévíz-6530

Guszti Villa Hévíz szoba 2 fő részére a gyógytótól 200m-re

Holiday Home Istra With Jacuzzi-Horvátország-28886

Holiday Home Istra With Jacuzzi Pomer, Horvátország