Körösparti Toszkán Nyaraló Szarvas, körös-parti szállás

Körösparti Toszkán Nyaraló Szarvas

A körösparti Toszkán nyaraló Szarvason, a Nagyfoki Holtágon található, csendes, nyugodt környezetben. , max. 6 férőhelyes, földszintes, légkondicionált, mediterrán jellegű.

, nappalis, 2 szobás, igényesen berendezett, vízre néző nagy fedett terasszal. A konyha teljesen felszerelt, kávéfőző, vízforraló, mikró, elektromos főzőlap, elektromos sütő. Wi-fi a nyaraló teljes területén működik.

Kiépített móló, horgászati lehetőség. , vízibicikli áll a nyaralók rendelkezésére. A nyaralóhoz tartozó kerékpárok ingyenesen igénybe vehetők. . Kiépített, fedett grillező.

A vízpart és a ház között 5×3 méteres , kialakított napozóterasszal található. A víz hőfoka 24-33 C°között, időjárástól függ. Parkolás a zárt udvarban is lehetséges. Jacuzzi és áll a vendégek rendelkezésére, használata egyedi mérőóra alapján fizetős. A környéken nincs vezetékes vízhálózat, ivóvizet minden esetben biztosítunk. Szabadidős lehetőségek a közelben: arborétum, vízi színház, hajókázás a városi holtágon, városnézés minibusszal, állatpark megtekintése.

Körösparti Toszkán Nyaraló árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes
Nyitvatartás: május 1. – szeptember 30.
Wellness szolgáltatások
Légkondícionálás
2 szoba, 6 férőhely

Hotel Narád & Park-Mátraszentimre-36525

Hotel Narád & Park Mátraszentimre, 51 szoba 112 férőhely

Gosztonyi Villa-Siófok-32546

Gosztonyi Villa Siófok, 25 szoba 100 férőhely