Levendulás Tanya Szarvas, körös-parti szállás

Levendulás Tanya Szarvas

Két hálószobás jakuzzis vendégház 6 fő részére közel a Körösparthoz. A nyaraló a város szélén, az Erzsébet ligettől, és a Vízi színháztól 10 perc sétára található. Gépkocsival könnyen megközelíthető.

A 70nm-es épületben két szoba, ebédlő, konyha, étkező és fürdőszoba található. Az első szobában egy kétszemélyes ágy, míg a második szobában 2 db egyszemélyes ágy és egy kihúzható kétszemélyes kanapé található. A kertben fedett terasz 5×5 m-es, amely mellett 6 személyes található. A ház szúnyoghálóval és zsalugáterrel felszerelt, fa tüzelésű – így fogad vendéget.

1500 nm-es kert, az udvaron szalonna sütésre és bográcsozásra van lehetőség. Továbbá itt kapott helyet a is. A Körös parti szabad lejáró 300 méterre, horgászatra és fürdésre van lehetőség. Emellett 4 autó tárolására alkalmas áll rendelkezésre.

Programlehetőségek a közelben: Köröspart, sétahajózás, vízisportok, Szarvasi Arborétum, Mini Magyarország, Vízi Színház, Szent András Sörfőzde, Szarvasi Gyógyfürdő, kerékpár túrák, horgászat. Háziállatot sajnos nem áll módunkban fogadni.

Levendulás Tanya árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes
Wellness szolgáltatások
2 szoba, 6 férőhely

Szivesház-Tiszaszentimre-25460

Szivesház apartman, tornácos parasztház Tiszaszentimrén

Szincsák-ház-Poroszló-11180

Poroszlón a Tisza-tónál 4 fős apartmanok a szabad strandtól 15 percre