Sárospatakon klímás szobák kiadók, 5 szoba max 10 fő

Margaréta Panzió Sárospatak

Margaréta Panzió-Sárospatak-22815

Margaréta  Vendégváró tokaji borral várjuk kedves vendégeinket a Margarétába. Jöjjön el egy hűsítő csobbanásra a kerti medencébe. A parajdi sós víz amellett, hogy hidratálja bőrét, különböző jótékony hatással van szervezetünkre. pl. csökkenteni tudja az izületi és izomfájdalmakat.

Továbbá lehetővé tesszük, hogy fel frissüljön az egyik hosszú nap után az intelligens masszázsfotelünkben, mely az egész test számára komplex masszázst biztosít. Egy alkalommal 20 percre ingyen.

A kétágyas vendégszobáink kényelmesek és hangulatosak, ahol a napi kirándulások után kipihenheti fáradalmait. Minden szobához zuhanyzó és WC tartozik. A tetőtérben, a 3 szobához közösen használható felszerelt főzőfülke önellátásra ad lehetőséget. Az alsó szinten 2 szobához közösen használható főzőfülke található.

Szálláshelyünk minden igényt kielégítően lett felszerelve. Klimatizált szobák. A szabadban kellemes környezetet hoztunk létre: sok-sok virággal és zöldellő pázsittal pihenőkert, fedett kerti grill, bográcsozási lehetőség, ingyenes kerékpárhasználat egy alkalommal, a kertben.

A vonattal érkezőket várjuk autóval.
Ha mindez vonzó önnek, legyen a vendégünk. (MA19010635)

Margaréta képek

Foglalható , SZÉP kártya elfogadóhely, férőhelyek max. 12 fő, háziállat hozható.

Margaréta árak

Szoba 8500-9500,-Ft/éj szezontól és létszámtól függően.
Szuterénben 2 fő 3 éjszaka: 26 500,-Ft
Tetőtérben: 2 fő 3 éjszaka: 34 000,-Ft

ajánlatkérés (emailben)

Krisztina Apartman-Siófok-11051

Siófokon vízparttól 60 m-re apartman családok részére kiadó

Füzeskerti Nyaraló-Békésszentandrás-23897

Körösparti nyaraló szauna, medence, jakuzzi, csónak, vízibicikli 14 férőhely