Őrségi Katicás Vendégház Viszák

Őrségi Katicás Vendégház Viszák

Őrségi Katicás Vendégház-Viszák-28103

Őrségi Katicás  Az Őrségi Katicás Vendégház az Őrség szívében elhelyezkedő bájos kis faluban Viszákon található. Egyediségét a 2 hektáros porta adja, mely mégis a falu szerves részét képezi.

A vendégházban található egy 4+2 fős családi melynek felújításának során igyekeztünk megőrizni annak falusi báját és hangulatát. A pajtából került kialakításra további 2 stúdió apartman, melyek , letisztult, mégis elragadó belsővel rendelkeznek.

A vendégházhoz tartozik továbbá egy 4 fős szaunaház infra és finn kombinált mely előzetes egyeztetéssel ingyenesen használható. A vendégházhoz tartozik egy parkoló, illetve a birtokon tűzrakó, szalonnasütő, és pihenő sarkok kerültek kialakításra.

A vendégházat egy gondosan kezelt ősfás park öleli körbe, melynek folytatása egy mező és egy fenyves erdő. Megközelíthetősége a Szent Jakab patakról egy fenyősorral szegélyezett magánúton történik. Tökéletes választás lehet őrségi, szlovéniai és ausztriai célpontok megközelítésére, kerékpáros és gyalogtúrák kiinduló pontjának, vagy csak a vendégház adta lehetőségeket kihasználva elbújni a világ zajától, és átadni magunkat a szívet és lelket melengető szépségű természeti környezetnek. A Katicás Vendégház egy a XX. század elején épült és pajta. (MA20015649)

Őrségi Katicás Vendégház képek

Foglalható , , férőhelyek max. 12 és háziállat nem hozható.

Őrségi Katicás Vendégház árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
szálláshely
Kutya bevihető
3 szoba, 12 férőhely

Pontos árak és szabad időpontok online foglalási rendszeren keresztül.

foglaltsági naptár (ajánlatkérés)

Vízközeli Panorámás Apartman-Balatonőszöd-28072

Vízközeli Panorámás Apartman Balatonőszöd

Mátrakeresztesi Ifjúsági Tábor-Mátrakeresztes-24608

Ifjúsági Tábor a nyugati Mátra szívében