Három ország határán, a béke szigete

Pagony Pihenőfarm Orfalu

Pagony Pihenőfarm Aki néhány igazán pihentető, nyugodt napra vágyik, aki szereti a természetet, az Őrséget, a falut és az állatokat, aki a néhány napos pihenésébe szeretne minél több élményt, látnivalót bezsúfolni, vagy csak párjával kettesben eltölteni nyaralását szomszédok nélkül egy közel öt hektáros birtokon, ideális választás a Pagony Pihenő Farm. Az apartman 70m2, mindennel ellátva, ami az otthon kényelméhez szükséges. Önnek csak a szeretteit kell hoznia, minden mást biztosítunk.

Ez nem csak egy szálláshely, egy menedék a nagyvilág elől, és nem csak kitűnő kiindulópont a falu, a Vendvidék, az Őrség megismeréséhez, de közvetlen, testközelből ismerhető meg egy falusi gazdaság állatvilága. Vannak lovak, törpemalacok, a baromfiudvarban pézsmakacsa, sokféle tyúk, nyuszik és fürjek is. Szlovénia 300 méter, de Ausztria is elérhető akár kerékpáron is. Az Őrségi Nemzeti park kellős közepén, így a számtalan túraútvonalon bebarangolhatók az Őrség és a Vendvidék nevezetességei.
Pagony Pihenőfarm, Orfalu
Foglalható egész évben, 2 apartman 7 férőhely, háziállat nem hozható, SZÉP kártya elfogadóhely

Pagony Pihenőfarm árak

Az apartman:
szezonon kívül: 7000,-Ft/fő/éj,
szezonban: 8000,-Ft/fő/éj.

Az apartman minimum 2 éjszakára foglalható, 1-6 fő részére alkalmas, minimális díja szezonon kívül 28 000,-Ft, szezonban 32 000,-Ft/éj.

Gyermekkedvezmény 10 éves korig 50%.

Az árak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás joga fenntartva.
Idegenforgalmi adó (IFA) 18 év felett: 300 ,-Ft/fő/éj
Kapcsolat Pagony Pihenőfarm közvetlen kapcsolat
ajánlatkérés (emailben)

Kék Kuckó Vendégház-Fonyód-33860

Kék Kuckó Vendégház Fonyód

Airport Wellness Panzió-Hajdúszoboszló-28193

Airport Wellness Panzió Hajdúszoboszló