Százéves Romantika Vendégház Szarvas

Százéves Romantika Vendégház Szarvas

Százéves Romantika Vendégház-Szarvas-27861

Százéves Romantika  A vendégház belvárosában, pár perc sétára a város központjától található, és teljes kikapcsolódást nyújt zárt, nyugodt belső udvarával, ahol pihenni, sütögetni, vagy akár napozni is lehet zavartalanul. A kát szoba akár 6 fő számára is kényelmes szállást ad, a felszerelt konyha és étkező, valamint a fedett teljes kiszolgálást nyújt a vendégeknek.

A ház a századeleji stílusával és bútorozottságának jellegével különleges romantikus pihenést tartogat, a nyár közepén is hűvös szobáival, belső árnyas udvarával segít a zajos és forró külvilág elől kicsit félrevonulni. A muzeális korú épület eredeti küllemét megőrizve lett a mai kor elvárásainak megfelelően összkomfortosítva, így felújított állapotban várja vendégeit. (előszoba, 2 szoba, ebédlő, felszerelt konyha, spájz, fürdőszoba, külön WC).

A vendégház ősztől-tavaszig fűtött, ezen időszakban a szállásdíjon felül plusz fűtési költség fizetendő a használattal arányosan. A fűtési időszakban legalább 1 nappal korábbi foglalást tudunk csak elfogadni a vendégház felfűtöttségének biztosítása érdekében. Az udvari fedett és kerti bútorokkal berendezett terasz dohányzásra alkalmas hellyel, a díszkert szabad tűzhellyel (szalonnasütés, , ), nyújt a külvilágtól kellemesen szeparált, zárt pihenést, ahová gépkocsival is be lehet állni (akár többel is).

A hat személy pihenésére vadonatúj fekvőhely és ágynemű biztosított. A vendégház konyhája sütő, főző, hűtő berendezésekkel felszerelt (gáztűzhely, mikrósütő, kenyérpirító, vízforraló), az ebédlő helyiség étkező és tálaló eszközökkel ellátott.

A vendégház kábel televízióval, internet szolgáltatással (wifi) ellátott. A szállás vendégeinek kényelmét szolgálja az udvarra néző pihenő terasz és grillezésre, bográcsozásra és szalonna sütésre alkalmas tűzhely. Gépkocsi parkolása, kerékpárok tárolása az udvarban biztosított, illetve a ház előtti parkolóhelyek is díjmentesen használhatóak.

Szarvasi 300 m
Mittrovszky-kastély 300 m
Szarvasi Vízi Színház 700 m
Szarvasi Városi 700 m ()

Százéves Romantika Vendégház képek

Foglalható , nem fogadunk el SZÉP kártyát, férőhelyek max. 6 és háziállat nem hozható.

Százéves Romantika Vendégház árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
3 éves korig ingyenes
2 szoba, 6 férőhely

Pontos árak és szabad időpontok online foglalási rendszeren keresztül.

foglaltsági naptár (ajánlatkérés)

Liliom Vendégház-Bakonybél-26765

Bakonybél Bakonybél Liliom Vendégház 3 szoba max 12 főnek

Kati Panzió-Törökbálint-26928

Kati Családi Panzió Törökbálinton egész évben