Pihenjen az Őrségben barátaival, családjával a Sziklakert Vendégházban

Sziklakert Vendégház Őriszentpéter

Sziklakert A csendet, nyugalmat kedvelő családok, baráti társaságok 10-12 fő részére nyújt ideális pihenési lehetőséget Őriszentpéteren a Sziklakert .

A családi ház felső szintjén kialakított lakrész külön bejáratú, 130m2-es, 10 személy részére biztosít kényelmes elhelyezést. A lakrészben öt franciaágyas szoba, felszerelt konyha ebédlősarokkal, két fürdőszoba, és egy társalgó található. A szobák tágasak, fenyőbútorokkal vannak berendezve, négy szobához tágas erkély tartozik. A társalgóban lehet televíziót nézni. Az önellátásra berendezkedő vendégek kényelmét a teljesen felszerelt, alapvető élelmiszerekkel is ellátott konyha biztosítja. A vendégházban vezeték nélküli internet WIFI vételi lehetőség van.

A házat körülvevő parkosított kertben várja a gyerekeket lásd fotó. A kert hátsó részében kiépített tűzrakó-hely, fedett kerti pihenő található grillezővel és kemencével. A kerti sü- főzéshez biztosítjuk az ehhez szükséges eszközöket bogrács, nyársak, hússütő tárcsa. Az autókat a kiépített parkolóban lehet elhelyezni.
Sziklakert Vendégház,
Foglalható SZÉP kártya elfogadóhely 5 12 férőhely, háziállat nem hozható.

Sziklakert árak

5500,-Ft/fő/éjtől.
Az eltöltött éjszakáktól, és a létszámtól függően az ár változhat. Kérjen személyre szóló ajánlatot
Magánhirdetés, közvetlen kapcsolata hirdetővel.
ajánlatkérés (emailben)

Vadszőlő Szálló-Bakonybél-20919

Bakonybél Vadszőlő Szálló és Étterem

Levendula Vendégház-Mágocs-30148

A Levendula Vendégház szeretettel várja pihenésre vágyó vendégeit