Siófok Aranyparton vízparttól pár lépésre apartman kiadó

Berzsenyi Utcai Apartmanház Siófok

Berzsenyi Utcai Apartmanház Aranypart legszebb részén Apartman kiadó. Az Apartman világos, szellős, Balatonra néző, udvarában gyönyörű fenyőfák és köztük rálátás a Balatonra. Elhelyezkedését tekintve rendkívül jó helyen található. A mindössze pár lépés, buszmegálló a ház előtt, így akik tömegközlekedéssel érkeznek, azoknak is tökéletes megoldás.

Az apartman másfél szobás, 3D TV 50 csatornával, ingyen WI-FI, új konyhabútor és hűtőszekrény. Járművek elhelyezése zárt helyen, az udvarban, két külön kapubeálló.

A sétálóutca 15-20 perc gyalog, vagy helyi járatos busszal 3 megálló. A Galérius termál és élményfürdő szintén 20 perc séta vagy 3 megálló busszal ellenkező irányban. Élelmiszerbolt kb. 2 perc az 5. háznál. Hajóállomás szintén közel, a sétálóutca végén található.

Az Apartmanhoz legközelebb eső étteremben Kb. 50 méter, 20 százalék kedvezmény várja kedves vendégeinket, ahol fizetni Szépkártyával is lehetséges. Ezen kívül számtalan szórakozási lehetőség áll rendelkezésre a közelben, mint a Plázs, a vízisí pálya, a szabadtéri színpad koncertekkel, hajókirándulás, vadas park, városnézés kisvonattal, 15-20 percre autóval 2 kalandpark.
Berzsenyi Utcai Apartmanház,
Foglalható egész évben, 4 férőhely, háziállat előzetes egyeztetéssel hozható, SZÉP kártya elfogadás nincs

Berzsenyi Utcai Apartmanház árak

5000,-Ft/fő/éjtől a személyek számától, a szezontól és a tartózkodási időtől függően.
3 éves korig ingyenes.

Az árak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás joga fenntartva.
Idegenforgalmi adó (IFA) 18 év felett: 400 ,-Ft/fő/éj
Kapcsolat Berzsenyi Utcai Apartmanház közvetlen kapcsolat
ajánlatkérés (emailben)

Kék Kuckó Vendégház-Fonyód-33860

Kék Kuckó Vendégház Fonyód

Airport Wellness Panzió-Hajdúszoboszló-28193

Airport Wellness Panzió Hajdúszoboszló