Siófon az Ezüstparton igényesen berendezett apartmanok kiadó a Balatontól 30m-re

AB Apartmanok (S) Siófok

AB Apartmanok (S)-Siófok-23159


AB Apartmanok (S) Mediterrán stílusú apartmanházunk a déli partján fekszik a hotel Residence és az Azúr szállodák szomszédságában ősfás környezetben viszonylatában csendes helyen az Ezüstparton 30m-re a viztől. Az apartmanok egymástól jól elszeparáltak.

Minden 2 szobás, 2 tusoló +Wc, konyha + nappali + étkező egyben, és tágas - némelyik apartmanból páratlan a balatoni panoráma. Az apartmanok tágasak, berendezése és , minden ajtó és ablak szúnyoghálóval felszerelt, igény esetén külön díjazás ellenében klíma használható ezenkívül lehetőség van még térítésmentesen Wifi használatára.

Parkosított kertben a vendégeink gépjárművei részére zárt parkolót biztosít. A kertben lehetőség van még grillezére és bográcslásra. A gondozott városi közvetlen telekszomszédunk és a szabad stand 30m–re van az apartmanháztól. Az kifejezetten gyerekbarát és számit családosokra. Nálunk garantáltan jól érzi magát minden kisgyerek hisz kismotor, bicikli, homokozó játékvár, trambulin várja Őket. A kisgyereknek szükség szerint biztosítunk kiságyat, utazóágyat, etetőszéket, pelenkázót, fürdőkádat, babakocsit.

A belvárostól és a kikötőtől 1100-m re esik de egy könnyed sétával 10 perc alatt megközelíthető. A reggeli bevásárláshoz a bolt 100m, étterem: 150m (MA19010660)

Foglalható , SZÉP kártya: OTP, férőhelyek max. 0 és háziállat .

AB Apartmanok (S) árak

Az ára időszaktól és létszámtól függően változnak, kérem kérjen árat.

Szilveszterre minimum tartózkodás 2 éjszaka.

ajánlatkérés (emailben)
Tel. +36 30/2155724

Jagello Business Hotel-Budapest-29083

Jagello Business Hotel Budapest

Cseresznyefa Vendégház-Balatonszemes-28630

Cseresznyefa Vendégház Balatonszemes