Balaton Colors Beach Hotel Siófok

Balaton Colors Beach Hotel Siófok

Balaton Colors Beach Hotel-Siófok-29029


Colors Beach Hotel A Colors Beach Hotel közvetlenül a közkedvelt újhelyi mellett található, valamint a városközpont Fő tér, Víztorony és a Petőfi sétány Nagy , Plázs is csak 1, 5km távolságra található.

Kis hotelünk 20 szobájában 50 főt tudunk elszállásolni, így szálláshelyünkön a vendégeinket barátságos hangulat fogadja, melyre kollégáink segítőkészsége a garancia. Szépen berendezett 2-3-4 fős szobákban, két légterű apartmanban fogadjuk vendégeinket. A szálláshelyünkön beltéri uszoda, gyerek , jacuzzi, finn és aroma szauna is szolgálja vendégeink kikapcsolódást. Bőséges és ízletes reggelinket elő-, utószezonban a vendégeink rendelése alapján készítjük és szolgáljuk fel, májustól szeptemberig és időszakokban pedig svédasztalos jelleggel szolgáljuk fel, de a meleg reggeliket mindig frissen készítjük a vendégeink kérései alapján mind összetételét, mind mennyiségét tekintve.

Ingyenesen használható sporteszközök mellett , gumicsónak, ping-pong asztal, vízi eszközök, a hotel alagsorában kialakított hangulatos klub helyiségünkben szintén ingyenesen használható játékszerek biliárd, , , xbox, stb. is szolgálja. A szálláshelyünk a kikapcsolódást keresők mellett a céges rendezvényeknek is ideális helyszíne lehet, minden kérést rugalmasan kezelünk. (SZ20010960)


Foglalható , SZÉP kártya elfogadóhely, férőhelyek max. 50 fő, háziállat nem hozható.

Colors Beach Hotel árak

Parkolási lehetőség (Fizetős)
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
szálláshely
szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
20 szoba, 50 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Apartmani Alenka-Horvátország-28812

Apartmani Alenka Rovinj, Horvátország

Bellevue  Bed & Breakfast-Budapest-29023

Bellevue Bed & Breakfast Budapest