Balaton Colors Beach Hotel Siófok, 20 szoba 50 férőhely

Balaton Colors Beach Hotel Siófok


Foglalható , 2 szoba, 5 férőhely, háziállat nem hozható

A Colors Beach Hotel közvetlenül a közkedvelt újhelyi mellett található, valamint a városközpont Fő tér, Víztorony és a Petőfi sétány Nagy Strand, Plázs is csak 1, 5km távolságra található.

Kis hotelünk 20 szobájában 50 főt tudunk elszállásolni, így szálláshelyünkön a vendégeinket barátságos hangulat fogadja, melyre kollégáink segítőkészsége a garancia. Szépen berendezett 2-3-4 fős szobákban, két légterű apartmanban fogadjuk vendégeinket. A szálláshelyünkön beltéri uszoda, gyerek , jacuzzi, finn és aroma szauna is szolgálja vendégeink kikapcsolódást. Bőséges és ízletes reggelinket elő-, utószezonban a vendégeink rendelése alapján készítjük és szolgáljuk fel, májustól szeptemberig és időszakokban pedig svédasztalos jelleggel szolgáljuk fel, de a meleg reggeliket mindig frissen készítjük a vendégeink kérései alapján mind összetételét, mind mennyiségét tekintve.

Ingyenesen használható sporteszközök mellett , gumicsónak, ping-pong asztal, vízi eszközök, a hotel alagsorában kialakított hangulatos klub helyiségünkben szintén ingyenesen használható játékszerek biliárd, , , xbox, stb. is szolgálja. A szálláshelyünk a kikapcsolódást keresők mellett a céges rendezvényeknek is ideális helyszíne lehet, minden kérést rugalmasan kezelünk.

Colors Beach Hotel árak és kedvezmények

Parkolási lehetőség (Fizetős)
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
szálláshely
szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
20 szoba, 50 férőhely

Apartament Casa del Mar-Eforie Nord-40450

Apartament Casa del Mar Eforie Nord (Románia)

Kuća za Odmor Sreća-Okrug Gornji-37798

Kuća za Odmor Sreća Okrug Gornji