Upponyban 10 fős vendégház családoknak, baráti társaságoknak kiadó

Öreg Somfa Vendégház Uppony

Öreg Somfa Vendégház-Uppony-23566

Öreg Somfa  Köszönti Önt az Öreg Somfa . Igényesen kialakított, 4 napraforgós minősítéssel rendelkező vendégházunkat 2015-ben nyitottuk meg, mely a település elején, csendes, , nyugodt környezetben található, áról csodálatos kilátás nyílik az upponyi szorost magába foglaló mészkőhegység vonulataira.

A vendégházat elsősorban , baráti ajánljuk, melyben öt darab kétágyas szoba és egy közösségi tér nappali került kialakításra. Minden szobához külön fürdőszoba tartozik, melyből egy mozgásukban korlátozott vendégek számára is alkalmas. A nappaliban új, berendezéssekkel, eszközökkel felszerelt konyha található. Fűtési szezonban a ház melegét biztosítja. A gépjárművek elhelyezésére az udvaron kialakított parkolóban van lehetőség.

A ház mögött lévő szabadtéri programok tartására alkalmas, kerti sütéshez-főzéshez tűzrakó hely, nyárs, bogrács, filagória áll a vendégek rendelkezésére. A lakói számára kölcsönzésére is van lehetőség, továbbá ingyenes internet, és kábeltv is rendelkezésre áll. (EG19018677)

Öreg Somfa képek

Foglalható , , férőhelyek max. 10 fő, háziállat hozható.

Öreg Somfa árak

5200-Ft/fő/éj

Gyerekeknek:
3 éves korig ingyenes
3-14 év között 3000,-Ft/fő/éj

ajánlatkérés (emailben)

Flóra Nyaraló-Békésszentandrás-29186

Kiadó 3 hálószobás új építésű nyaraló a Holt Körös partján

Hagyományok Háza-Viszló-23097

Viszlón 11 fős vendégház gyönyörű vidéki környezetben