Upponyban 10 fős vendégház családoknak, baráti társaságoknak kiadó

Öreg Somfa Vendégház Uppony

Öreg Somfa Vendégház-Uppony-23566

Öreg Somfa  Köszönti Önt az Öreg Somfa Vendégház. Igényesen kialakított, 4 napraforgós minősítéssel rendelkező vendégházunkat 2015-ben nyitottuk meg, mely a település elején, csendes, , nyugodt környezetben található, teraszáról csodálatos kilátás nyílik az upponyi szorost magába foglaló mészkőhegység vonulataira.

A vendégházat elsősorban , baráti ajánljuk, melyben öt darab kétágyas szoba és egy közösségi tér nappali került kialakításra. Minden szobához külön fürdőszoba tartozik, melyből egy mozgásukban korlátozott vendégek számára is alkalmas. A nappaliban új, berendezéssekkel, eszközökkel felszerelt konyha található. Fűtési szezonban a ház melegét biztosítja. A gépjárművek elhelyezésére az udvaron kialakított parkolóban van lehetőség.

A ház mögött lévő szabadtéri programok tartására alkalmas, kerti sütéshez-főzéshez tűzrakó hely, nyárs, bogrács, filagória áll a vendégek rendelkezésére. A Vendégház lakói számára kölcsönzésére is van lehetőség, továbbá ingyenes internet, és kábeltv is rendelkezésre áll. (EG19018677)

Öreg Somfa Vendégház képek

Foglalható , nem fogadunk el SZÉP kártyát, férőhelyek max. 10 és háziállat hozható.

Öreg Somfa Vendégház árak és kedvezmények

4200-Ft/fő/éj

Gyerekeknek:
3 éves korig ingyenes
3-14 év között 3000,-Ft/fő/éj

ajánlatkérés (emailben)

Csipkés Apartmanház-Aggtelek-14010

Csipkés Apartmanház Aggtelek

Andante Hotel & Étterem-Szentgotthárd-28105

Andante Hotel & Étterem Szentgotthárd