Upponyban 10 fős vendégház családoknak, baráti társaságoknak kiadó

Öreg Somfa Vendégház Uppony

Öreg Somfa Vendégház Köszönti Önt az Öreg Somfa Vendégház. Igényesen kialakított, 4 napraforgós minősítéssel rendelkező vendégházunkat 2015-ben nyitottuk meg, mely a település elején, csendes, békés, nyugodt környezetben található, teraszáról csodálatos kilátás nyílik az upponyi szorost magába foglaló mészkőhegység vonulataira.

A vendégházat elsősorban családoknak, baráti társaságoknak ajánljuk, melyben öt darab kétágyas szoba és egy közösségi tér nappali került kialakításra. Minden szobához külön fürdőszoba tartozik, melyből egy mozgásukban korlátozott vendégek számára is alkalmas. A nappaliban új, modern berendezéssekkel, eszközökkel felszerelt konyha található. Fűtési szezonban a ház melegét kandalló biztosítja. A gépjárművek elhelyezésére az udvaron kialakított parkolóban van lehetőség.

A ház mögött lévő terasz szabadtéri programok tartására alkalmas, kerti sütéshez-főzéshez tűzrakó hely, nyárs, bogrács, filagória áll a vendégek rendelkezésére. A Vendégház lakói számára kerékpár kölcsönzésére is van lehetőség, továbbá ingyenes internet, és kábeltv is rendelkezésre áll.
Öreg Somfa Vendégház, Uppony
Foglalható egész évben, 5 szoba 2 férőhely, háziállat hozható, SZÉP kártya elfogadás: nincs

Öreg Somfa Vendégház árak

5800-Ft/fő/éj

Gyerekeknek:
3 éves korig ingyenes
3-14 év között 3800,-Ft/fő/éj

Az árak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás joga fenntartva.
Idegenforgalmi adó (IFA) 18 év felett: 300 ,-Ft/fő/éj
Kapcsolat Öreg Somfa Vendégház közvetlen kapcsolat
ajánlatkérés (emailben)

Kis Ház-Kiskunmajsa-9549

Kiskunmajsán pihenési lehetőség nyugodt környezetben kis ház kiadó

Kis Veréb Vendégház-Békésszentandrás-30125

Kis Veréb Vendégház Békésszentandrás, körös-parti szállás