Bük legújabb négycsillagos szállodája várja Önt is

Park Hotel Bük

Park Hotel Cégcsoportunk divíziójának legújabb üdvöskéjét, a büki Park Hotelt szakembergárdánk a legnagyobb odafigyeléssel és szeretettel alkotta meg Önnek – Önöknek. A kialakításnál kettős mércét alkalmaztunk – a megannyi megszerzett tapasztalatunkat próbáltuk ötvözni azzal a gyarlóságunkkal, hogy mi is szeretünk szállodákban pihenni és vendégeskedni.

Ezernyi vendégértékelést lapoztunk, olvasgattunk át, hogy ne csak a vasi fürdőváros legújabb, hanem legjobb hoteljei között is szerepelhessen nevünk. Szobáink kényelméről különleges, süppedésmentes matracok, antiallergén ágyneműk, textíliák és távolról is vezérelhető, maximális fényszűrő képességgel rendelkező elektromos redőnyök is gondoskodnak.

Tágas lakrészeinket erkélyekkel tuningoltuk fel, hiszen mi is tudjuk, hogy nincs is annál jobb, mint egy pohárka isteni bor mellett – a lenyugvó nap sugaraiban gyönyörködve – anekdotázni a napközben minket ért élményekről és impulzusokról. A szórakozást nagy sebességű vezeték-nélküli internet hálózattal és hatalmas, okos televíziókkal próbáljuk egy magasabb szintre emelni.
Park Hotel,
Foglalható egész évben, 66 férőhely, háziállat nem hozható, SZÉP kártya elfogadóhely

Park Hotel árak

15000,-Ft/fő/éjtől.
Árainkról emailben érdeklődhet.

Az árak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás joga fenntartva.
Idegenforgalmi adó (IFA) 18 év felett: 550 ,-Ft/fő/éj
Kapcsolat Park Hotel közvetlen kapcsolat
ajánlatkérés (emailben)

Kék Kuckó Vendégház-Fonyód-33860

Kék Kuckó Vendégház Fonyód

Airport Wellness Panzió-Hajdúszoboszló-28193

Airport Wellness Panzió Hajdúszoboszló