Szinbád Hotel Pécs

Szinbád Hotel Pécs

Szinbád Hotel-Pécs-28919

Szinbád Hotel A Szinbád és Étterem 1998-ban épült. Megnyitásunk óta számtalan vendég fordult meg nálunk, így a fokozatosan megújuló és az egymástól eltérő igényeknek is megfelelünk. A nagy utazóknak és a hétvégi kiruccanóknak egyaránt nyújtunk ideiglenes otthont, ha úti célul a történelmi emlékekben és látnivalókban gazdag Pécset választják. Panziónk mindössze 5 percre található a Dómtól, a Kőtártól, vagy a Csontváry Múzeumtól.

Az állandó szabadtéri programoknak otthont adó Sétatér és Szent István tér szintén kellemes kikapcsolódást nyújthat Önnek. Szállónk szünet nélkül várja visszatérő és leendő Vendégeit. 1-2-3 ágyas szobáink felszereltségébe beletartozik a telefon, minibár, kábel TV, klíma, vezeték nélküli internet, valamint éjjel-nappal működő recepciós szolgálatunk is rendelkezésére áll. Vendégeink számára ingyenes parkolási lehetőséget is biztosítunk.

Éttermünk a hagyományos magyar konyha kedvelőinek és a nemzetközi konyhák ínyencségei után érdeklődőknek is maradéktalan gasztronómiai élményt kínál. Különtermünkben lehetőséget adunk konferenciák, rendezvények lebonyolítására, melyekhez az igényeknek megfelelően nyújtunk segítséget, mind a berendezés-díszítés, mind az étkeztetés területén.

Barbakán 200 m
Jakovali Haszan Pasa Dzsámi 200 m (SZ19000697)

Szinbád Hotel képek

Foglalható egész évben, , férőhelyek max. 85 és háziállat nem hozható.

Szinbád Hotel árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
szálláshely (6 éves korig ingyenes)
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
26 szoba, 85 férőhely

Pontos árak és szabad időpontok online foglalási rendszeren keresztül.

foglaltsági naptár (ajánlatkérés)

Emmabella Apartmanok-Eger-29049

Emmabella Apartmanok Eger

Krisztina Nyaraló-Békésszentandrás-27918

Krisztina Nyaraló Békésszentandrás