Nyugodt környezet, hatalmas udvar és terasz, közel a tóhoz

Szőlőhegyi Vendégház Gyékényes

Szőlőhegyi A nagyméretű 16m2-es fedett teraszon, akár 6-8 ember is helyet tud foglalni a hatalmas méretű és rusztikus raklap bútorokon, árnyékoló függönyökkel.

A jól felszerelt konyhában indukciós főzőlap, hűtő, kávéfőző, vízforraló, mikrohullámú sütő, pirítós készítő és szendvics sütő áll a vendégek rendelkezésére. A kényelmet és a kapcsolatot a külvilággal a Wifi és 80cm-es LED TV biztosítja, kb 50 magyar nyelvű csatornával. A kellemes időtöltéshez biztosítunk társasjátékot, kártyákat és könyveket. A lakótér nélkül kb 30m2, egy légtérben helyezkedik el a konyha, étkező, és a háló rész. Külön helyiség a fürdőszoba, ahol kézmosó, WC és egy 90x90cm-es zuhanyzó fülke található.

A férőhelyeket tekintve egy 160x200cm-es francia ágy és egy kihúzható 100x200cm-es kanapéágy áll rendelkezésre. Tehát, 3 felnőtt is elfér, vagy 2 felnőtt + 1gyermek esetleg 2 kisebb gyerkőc, akik a kanapén alhatnak együtt Dohányozni csak az épületen kívül lehetséges. Szállást elfoglalni 14: 00-tól lehet, és a távozás legkésőbbi időpontja 10: 00 óra.
Szőlőhegyi ,
Foglalható SZÉP kártya: OTP 1 3 férőhely, háziállat nem hozható.

Szőlőhegyi árak

1-3 főnek: 15 000,-Ft/éj
fűtési szezonban +2000,-Ft/nap
Magánhirdetés, közvetlen kapcsolata hirdetővel.
ajánlatkérés (emailben)

Anikó Vendégház-Harkány-8707

Anikó Apartman Vendégház Harkány a központhoz közel

Apartament Postăvarului Vintage Suite Brașov-Brassó-39259

Apartament Postăvarului Vintage Suite Brașov Brassó (Románia)