A halászcsárda az 1900-as évek elején épült jelenlegi helyén a Tisza parton. Az egykori földesúr látott nagy fantáziát a komppal átkelő és arra várakozó emberek megvendégelésében. A Tiszán ténykedő halászoktól vásárolt állandóan friss halakból készített ételeknek nagyon hamar híre ment, és gyorsan sikert arattak. Elterjedt a csárda vendégszerető kiszolgálásának is a híre, és ezek után már nem csak a komp miatt odaérkezők jártak a csárdába, hanem más vidékekről is ideutaztak az ételeket megízlelni, és egy jót sétálni a Tisza partján. A messze földön híres vegyes és korhely halászlé, házi füstölt harcsa, haltepertő, olajos hal és a számos más finomság egyedi receptúra alapján készülnek. A közhiedelemtől eltérően a nálunk kapható filézett halételek egytől egyig szálkamentesek. 2012-ben a Magyar Konyha gasztro magazin a legjobb tiszai halászcsárdának választotta meg az éttermet. A 2020 januárjában teljesen felújított panziónk közvetlenül a csárda szomszédságában található, melyben 6 db 2 ágyas szoba, 2 db 2 ágyas pótágyazható szoba és 1 db 4 ágyas szoba áll rendelkezésre. Minden szobánk klimatizált, található bennük zuhanyzó, televízió és minibár. A franciaágyak mérete 160 x 200cm, az egyszemélyes ágyak pedig 90 x 200cm nagyságúak.