Gotthard Therme Hotel & Conference Szentgotthárd, 148 szoba 300 férőhely

Gotthard Therme Hotel & Conference Szentgotthárd


Foglalható , 148 szoba 300 férőhely, háziállat díj ellenében hozható

A Gotthard Therme Hotel and Conference Magyarország legnyugatibb fekvésű városában Szentgotthárdon található. A település a Rába és a Lapincs ölelésében, a magyar- osztrák-szlovén határok találkozásánál fekszik, három nemzet kultúráját és hagyományait őrzi.

A az kapujában, 148 kényelmes és tágas szobával várja vendégeit. A szobák többségéhez erkély tartozik, amely kellemes kilátást kínál a fürdőre, illetve a környező tájakra. A nagy légterű családi szobák vagy két légterű családi szobák állnak rendelkezésre. A Romantikus szobákat kifejezetten párok részére tervezték, elegáns, kádas fürdőszobákkal.

: A saját részleggel nem rendelkezik, Vendégeinknek a szállodából közvetlen átjárással megközelíthető, mediterrán hangulatú St. Gotthard Spa és Wellness termálfürdőbe biztosítunk belépőjegyet.

A fürdő egyedülálló mediterrán hangulatát a pálmafák, egzotikus növények és a velük szoros összhangban kialakított természetes kőburkolatok biztosítják. Az üvegkupolája alatt a januári télben is mediterrán tavasz van.

Gotthard Therme Hotel & Conference árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
Macska, kutya bevihető (fizetős)
148 szoba, 300 férőhely

Hotel Szeleta Miskolc Alsóhámor-Lillafüred-38302

Hotel Szeleta Miskolc Alsóhámor Lillafüred

Apartel Marissa Lake-Mamaia-40635

Apartel Marissa Lake Mamaia (Románia)