Vadkacsa Vendégház Gyomaendrőd Körös parti szálláshely

Vadkacsa Vendégház Gyomaendrőd

A ház a tavasszal teljes felújításon esett át. Végre a képek is felkerültek. A Templom Zugi Holt-Körös patkó alakú holtága közvetlen a város () mellett helyezkedik el. Természeti adottságaival gyönyörködtet és nyugalmat áraszt, teret adva a horgászat szerelmeseinek és a vízi sportok kedvelőinek.

Itt helyezkedik el a Templom Zugi Nyaralónk, ami 2022-től Vadkacsa Vendégház fantázianévre hallgat. A fürdésre is alkalmas vízű holtág szemközti oldalán található halászati skanzen, camping és a . Innen a városközpont 15 perc és a Hármas Körös folyó 10 perc gyalogosan.

Nem kell kompromisszumot kötni a város nyújtotta kényelem és a csendes, világ előli elbújás közt. Családdal vagy barátokkal jössz, nem kell osztozkodnod mással, csak a tiétek ez a teljesen felszerelt ház. A ház jól felszerelt konyhával rendelkezik, amiben megtalálod: mosogatógép, gáztűzhely, mikrosütő, kávéfőző, főzőedények, tányérok, evőeszközök, stb.

A földszinten helyezkedik el a két fürdőszoba, amiben mosógépet is találsz. A földszinten helyezkedik még el az ebédlő és nappali. Mindkettőben LCD okos TV található. A nappaliban található nagy méretű kanapé kihúzva két fő kényelmes alvására is alkalmas. Az emeleten van négy hálószoba.

Ebből kettő normál méretű (LCD okos TV-vel) és kettő kis méretű. Mindegyik két ággyal vagy franciaággyal van felszerelve. Természetesen a ház klímával rendelkezik. A ház saját zárt kertje, a Körös Holtág vizénél végződik és egy hatalmas kapott rajta helyet. A lehetőséget teremt napozásra, horgászatra, vagy akár mindkettőre egyszerre.

Ingyenes és vízibicikli áll vendégeink rendelkezésére. A kertben bográcsozási, van, amihez tűzifát ingyenesen biztosítunk.

Vadkacsa Vendégház árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: március 1. – december 30.
Ingyenes légkondícionálás
4 szoba, 8 férőhely

Kék Kuckó Vendégház-Fonyód-33860

Kék Kuckó Vendégház Fonyód

Airport Wellness Panzió-Hajdúszoboszló-28193

Airport Wellness Panzió Hajdúszoboszló