Nyugodt pihenés igényes környezetben Zamárdiban

Viktoria Apartman Zamárdi

Viktoria Apartman-Zamárdi-26130

Viktoria  Jöjjön és töltse nálunk pihenésre szánt napjait apartmanunkban. csendes utcájában a parttól 350 méterre található ingatlanunk. A zárt udvarban egy gépjármű számára biztosítunk parkolási lehetőséget. Két személy részére kényelmes, új építésű, klimatizált, kis lakás, közvetlen kertkapcsolattal és grillezési lehetőséggel rendelkezik.

Apartmanunk, ami magánszálláshelyként üzemel. Három saját teraszán teraszbútorok és napozóágy biztosít kényelmes pihenést. Kis mérete ellenére megtalálható a lakásban: egy teljesen felszerelt konyha igény szerint kávé és tea bekészítéssel és egy nagy méretű fürdőszoba hajszárítót, törülközőt, fürdő bekészítést biztosítunk, valamint a hálószoba, melyben egy kétszemélyes ágy biztosít kényelmes pihenést.

Az apartmanban WIFI, HD kábel TV 54 csatorna és rádió is biztosítja a vendégek szórakozását. Jöjjön és töltsön el pár felejthetetlen napot nálunk és élvezze vendégszeretetünket. Nyugodt, csendes utcában lévő apartmanunkban felüdülés lesz minden eltöltött perc. Garantáljuk, hogy házunk tisztaságával elégedettek lesznek. (EG19006488)

Viktoria képek

Foglalható április-október, , férőhelyek max. 2 fő, háziállat nem hozható.

Viktoria árak

8500-9600,-Ft/fő/éj
Fesztiválok idejèn egyedi árak.

ajánlatkérés (emailben)

Olcsó Magánszállás-Hatvan-27569

Szállás cégeknek, munkásoknak, brigádoknak, Hatvanban a Strand mellett

Hotel Európa  Gunaras-Dombóvár-28729

Hotel Európa Gunaras Dombóvár