Csipkés Apartmanház Aggtelek

Csipkés Apartmanház Aggtelek

Csipkés Apartmanház Aggteleken várjuk Önöket vendégházunkban.

A szálláshely a barlang bejáratától kb. 800 méterre található. Önálló vendégház, a tulajdonos nem lakik ott. Elhelyezés A vendégházunkban 2 db kétágyas, 1 db háromágyas szoba, fürdőszoba, jól felszerelt konyha áll vendégeink rendelkezésére. A szobák televízióval felszereltek, két szoba pótágyazható.

Magyarország legészakibb peremén a Gömör-Tornai karszt ölelésében található. A település nevét a Baradla-barlang tette világhírűvé, amelyet 1995-ben az Unesco a Világörökség részévé nyilvánította. A Baradla rejtelmes világa, a változatos felszíni formák, a természet szépsége, a tiszta levegő nyújt regenerálódást, kikapcsolódást Önnek és családjának Aggteleken. barlangvilágát óriási föld alatt horizontjain túl az teszi módfelett híressé, hogy páratlan gazdagságú és szépségű cseppkővel rendelkezik.
Csipkés Apartmanház,
Foglalható egész évben, 1 apartman 7 férőhely, háziállat előzetes egyeztetéssel hozható, SZÉP kártya: OTP, MKB, K&H

Csipkés Apartmanház árak

2 személyes szoba 7000,-Ft/éj
Gyermek 0-3 éves korig: ingyenes

Az apartmanház min. 4 főtől fogad csak vendégeket. Három vendég foglalása esetén 4 főt kell fizetni. Több éjszaka min. 3 éj, min. 4 fő lefoglalása esetén kedvezményt adunk (fűtési szezon és július-augusztus kivételével). Többgyermekes családoknak szintén kedvezményt biztosítunk. A kedvezményeket csak fűtési szezonon kívül tudjuk biztosítani. Fűtési szezon: október 15-április 15-ig. A fűtési szezonban minimum 3 éjszaka foglalható.

Az árak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás joga fenntartva.
Idegenforgalmi adó (IFA) 18 év felett: 300 ,-Ft/fő/éj
Kapcsolat Csipkés Apartmanház közvetlen kapcsolat
ajánlatkérés (emailben)

Kék Kuckó Vendégház-Fonyód-33860

Kék Kuckó Vendégház Fonyód

Airport Wellness Panzió-Hajdúszoboszló-28193

Airport Wellness Panzió Hajdúszoboszló