Doboskerti Horgász Nyaraló Gyomaendrőd

Doboskerti Horgász Nyaraló Gyomaendrőd

A Doboskerti Horgász nyaraló a2020-as nyári szezonra készült el egy teljes átépí/felújítást követően. Elhelyezkedését tekintve a Hármas-Kőrös Sóczó-zugi holtágának partján fekszik, egy tágas, 950m2-es telken, mely szépen be van ültetve gyümölcsfákkal, termő gyümölcsös bokrokkal, melyről a vendégeink díjmentesen fogyaszthatnak az aktuálisan érő finomságok közül.

A ház földszintjén egy nappali található, melyben egy sarok garnitúra nyitható kétszemélyes ággyá, valamint egy szintén kétszemélyes kanapé van szemben a nagyméretű LCD TV-vel, melynek csatornáit a mindigtv biztosítja. A nappali mellett helyezkedik el a minden technikával felszerelt konyha, melynek a végéből nyílik a fürdőszoba wc-vel, mosdóval, zuhanyzóval. A konyha előterében van a kombinált hűtú-fagyasztó szekrény elhelyezve.

A tetőtérbe a nappaliból lehet feljutni, ahol kettő hálófülke lett kialakítva, két-két heverővel, éjjeliszekrénnyel, és TV-vel felszerelten. A tetőtéri feljáróba került felszerelésre egy inverteres klíma, mely a ház hűét-fűét hívatott biztosítani.

A fák árnyékában helyeztük el a gyerekek kedvelt játszóterét hintával, várral, csúszdával, melyet a jakuzziban ülve kényelmesen szemmel tarthatnak a szülők. A kert végéből nyílik a kijárat a paddal felszerelt stégre, mely napozásra, horgászatra kiválóan alkalmas, de aki kedveli a vizet fürödhet, ázhat is a holtág vizében. használata ingyenes.

A ház saját vízellátó rendszerrel fúrott kútról működik, így a vizet ivásra nem javasoljuk, célszerű ásványvízzel készülni.
Az ágyneműt biztosítjuk vendégeink részére, de törölközőt maguknak kell hozni.

Doboskerti Horgász Nyaraló árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
3 éves korig ingyenes
Nyitvatartás: március 1. – október 31.
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya bevihető
3 szoba, 8 férőhely

Aranyhíd Hotel-Balatonboglár-30580

Aranyhíd Hotel Balatonboglár, 16 szoba 47 férőhely

Ezüsthíd Hotel-Veszprém-32720

Ezüsthíd Hotel Veszprém, 13 szoba 28 férőhely