Siófokon az Aranyparton, szabad strand mellett szállás 2-10 fő részére

Első Fecske Apartmanok Siófok

Első Fecske Apartmanok-Siófok-28018

Első Fecske Apartmanok Szabad strandtól egy percre fekszik apartmanházunk, nem kell sokat cipekedni a eszközökkel. Számos büfé, fagyizó, kisbolt a közelben, vizibicikli, sup kölcsönző és a városnéző kisvonat, helyi busz megállója karnyújtásnyira. A központba, hajóállomásra 15-20 perces sétával lehet eljutni.

Földszinten két darab egy szobás studió van, egybe is nyitható, vagy lezárható, 2 fürdőszobával, 2 tv-vel. Egy családnak, két-két párnak ajánlott. Kertkapcsolatos. A nagyobb apartmanrész tartalmazza a bútorba épített minikonyhát. Az apartmanok franciaágyasak. légkondi fogyasztásmérővel ellátott.

Az emelet bal oldali részében a két külön bejáratú szobával, fürdőszobával minikonyhával rendelkező lakás , franciaágyakkal. Mindkét szobában televízió. Egy családnak, két párnak ajánlott. Légkondi mindkét szobában. Fogyasztásmérővel ellátottak. Kertben kiülőrész.

Az emelet jobb oldali szárnyában egy darab egyszobás stúdió apartman, saját fürdőszobával. 2 főnek kényelmes. franciaággyal, bútorba épített minikonyhával. Légkondi fogyasztásmérővel ellátva. Kertben kiülő tartozik hozzá. (MA19012036)

Első Fecske Apartmanok képek

Foglalható , SZÉP kártya elfogadóhely, férőhelyek max. 10 fő, háziállat nem hozható.

Első Fecske Apartmanok árak

Előszezonban: 5000,-Ft/fő/éj.
Középszezonban: 6500,-Ft/fő/éj
Főszezonban: 7500 – 11000,-Ft/fő/éj.

Az árak függenek a személyek számától, eltöltött időszaktól, hétvége, és ünnepnapoktól.

ajánlatkérés (emailben)

Diófa Panzió-Keszthely-28694

Diófa Panzió Keszthely

Homoki Üdülőház-Balatonakarattya-28726

Homoki Üdülőház Balatonakarattya