Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló

Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló

Hungarospa Thermal Hotel-Hajdúszoboszló-29057


Hungarospa Thermal Hotel A fürdő szállodája, a fürdője. Európa legnagyobb fürdőkomplexumának saját szállodájaként biztosítjuk vendégeinknek a korlátlan átjárást a Hungarospa Gyógy- és Strandfürdőbe és az Aqua-Palace élményfürdőbe és az Árpád uszodába.

Az épületben helyet kapott egy teljes gyógyászati részleggel felszerelt fürdő egység, ahol biztosítottak a NEAk által támogatott kezelések is. Gyógyrészlegünkben 3 különböző hőfokú benti- és 1 kinti kapott helyet, melyekhez további kikapcsolódást nyújtanak az infra- és finnszaunáink, illetve gőzkabinunk. Szállodánk vendégei alapszolgáltatásként vehetik igénybe a saját részlegünkön felül a és a további 20 medencéjét, valamint az Aqua-Palace különböző korokat és helyszíneket megidéző exkluzív élménymedencéit és az Árpád uszoda feszített víztükrű, 50 méteres 8 pályás medencéjét.

A hotelban 105 db kétágyas , 3 db egyedi berendezésű , 6 db két légterű, családi szoba 3 főággyal és 3 db mozgáskorlátozott vendégek részére megfelelő kialakítású, klimatizált szoba áll az Önök és vendégeink rendelkezésére.

A magyaros és regionális ízeket felsorakoztató nemzetközi konyhánk mellett egy nyári terasszal bővített, 180 férőhelyes étterem biztosít kényelmes lehetőséget a félpanziós étkezést igénybe vevő vendégeinknek. Széles italválasztékkal: kávékülönlegességekkel, koktélokkal várjuk Önöket Drinkbárunkban. (SZ19000216)


Foglalható , SZÉP kártya elfogadóhely, férőhelyek max. 230 fő, háziállat nem hozható.

Hungarospa Thermal Hotel árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
szálláshely (4 éves korig ingyenes)
szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
Ingyenes WiFi
117 szoba, 230 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Hotel Alfa-Győr-28446

Hotel Alfa Győr

On The Spot Hostel-Budapest-28576

On The Spot Hostel Budapest