Hotel Atlantis Hajdúszoboszló, 96 szoba 212 férőhely

Hotel Atlantis Hajdúszoboszló

A Hotel Atlantis superior Medical, Wellness & Conference, legújabb négycsillagos szállodája. A gyógyfürdő közvetlen közelségében épült. A létesítmény stílusa, modern, formabontó kialakítása és eleganciája egy új látványt, egy új színfoltot képvisel.

A teraszokról a kilátás lenyűgöző. Szemben az Aqua Palace épülete, valamint a ázó tó szelíd látványa tárul a vendég szeme elé. A 8000 m2-es alapterületén 7 szint található. A teljes épület klimatizált, minden szobában egyedileg szabályozható a hű és a fű. Vezetékes és internetezési lehetőség minden ponton elérhető.

A Hotel Atlantis superior három fő profiljából következően akár mentális, akár pihenési, akár üzleti vagy tudásgyarapítási célból tölti itt idejét a vendég, a szakképzett személyzet és a minőségi szolgáltatások széles köre biztosítja teljes kikapcsolódását, a felejthetetlen élményt.

A pihenést 96 szoba szolgálja. Ezek között 11 lakosztály, 2 luxus lakosztály saját jakuzzival, 1 akadálymentesített lakosztály és 1 akadálymentesített szoba található. Mindegyik szobához saját erkély tartozik.

Hotel Atlantis árak és kedvezmények

Parkolási lehetőség (Fizetős)
Ingyenes
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
Macska, kutya bevihető (fizetős)
96 szoba, 212 férőhely

Vácz Hotel-Vác-38241

Vácz Hotel Vác

Penta Lux Hotel és Apartman-Tata-38391

Penta Lux Hotel és Apartman Tata