Hotel Atlantis Hajdúszoboszló, 96 szoba 212 férőhely

Hotel Atlantis Hajdúszoboszló


Foglalható , 96 szoba 212 férőhely, háziállat díj ellenében hozható

A Hotel Atlantis superior Medical, & Conference, Hajdúszoboszló legújabb négycsillagos szállodája. A közvetlen közelségében épült. A létesítmény stílusa, , formabontó kialakítása és eleganciája egy új látványt, egy új színfoltot képvisel.

A teraszokról a kilátás lenyűgöző. Szemben az Aqua Palace épülete, valamint a ázó tó szelíd látványa tárul a vendég szeme elé. A 8000 m2-es alapterületén 7 szint található. A teljes épület klimatizált, minden szobában egyedileg szabályozható a hű és a fűtés. Vezetékes és WIFI internetezési lehetőség minden ponton elérhető.

A Hotel Atlantis superior három fő profiljából következően akár mentális, akár pihenési, akár üzleti vagy tudásgyarapítási célból tölti itt idejét a vendég, a szakképzett személyzet és a minőségi szolgáltatások széles köre biztosítja teljes kikapcsolódását, a felejthetetlen élményt.

A pihenést 96 szoba szolgálja. Ezek között 11 lakosztály, 2 lakosztály saját jakuzzival, 1 akadálymentesített lakosztály és 1 akadálymentesített szoba található. Mindegyik szobához saját erkély tartozik.

Hotel Atlantis árak és kedvezmények

Parkolási lehetőség (Fizetős)
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
Macska, kutya bevihető (fizetős)
96 szoba, 212 férőhely

Malom Hotel-Debrecen-38535

Malom Hotel Debrecen

Apartament Salt Holiday Praid-Parajd-39621

Apartament Salt Holiday Praid Parajd (Románia)