Hotel Atlantis Hajdúszoboszló

Hotel Atlantis Hajdúszoboszló

Hotel Atlantis-Hajdúszoboszló-28727


Hotel Atlantis A Hotel Atlantis superior Medical, & Conference, Hajdúszoboszló legújabb négycsillagos szállodája. A közvetlen közelségében épült. A létesítmény stílusa, , formabontó kialakítása és eleganciája egy új látványt, egy új színfoltot képvisel.

A teraszokról a kilátás lenyűgöző. Szemben az Aqua Palace épülete, valamint a csónakázó tó szelíd látványa tárul a vendég szeme elé. A 8000 m2-es alapterületén 7 szint található. A teljes épület klimatizált, minden szobában egyedileg szabályozható a hűtés és a fűtés. Vezetékes és WIFI internetezési lehetőség minden ponton elérhető.

A Hotel Atlantis superior három fő profiljából következően akár mentális, akár pihenési, akár üzleti vagy tudásgyarapítási célból tölti itt idejét a vendég, a szakképzett személyzet és a minőségi szolgáltatások széles köre biztosítja teljes kikapcsolódását, a felejthetetlen élményt.

A pihenést 96 szoba szolgálja. Ezek között 11 lakosztály, 2 lakosztály saját jakuzzival, 1 akadálymentesített lakosztály és 1 akadálymentesített szoba található. Mindegyik szobához saját erkély tartozik. (SZ19000947)

Foglalható , , férőhelyek max. 212 és háziállat hozható.

Hotel Atlantis árak és kedvezmények

Parkolási lehetőség (Fizetős)
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
szálláshely (6 éves korig ingyenes)
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
Macska, kutya bevihető
96 szoba, 212 férőhely

Pontos árak és szabad időpontok online foglalási rendszeren keresztül.

foglaltsági naptár (ajánlatkérés)

Gaja-völgyi Vendégház-Fehérvárcsurgó-28711

Gaja-völgyi Vendégház Fehérvárcsurgó

Platán Hotel-Sárvár-28771

Platán Hotel Sárvár