Hotel Atlantis Hajdúszoboszló

Hotel Atlantis Hajdúszoboszló

Hotel Atlantis-Hajdúszoboszló-28727


Hotel Atlantis A Hotel Atlantis superior Medical, & Conference, legújabb négycsillagos szállodája. A közvetlen közelségében épült. A létesítmény stílusa, , formabontó kialakítása és eleganciája egy új látványt, egy új színfoltot képvisel.

A teraszokról a kilátás lenyűgöző. Szemben az Aqua Palace épülete, valamint a ázó tó szelíd látványa tárul a vendég szeme elé. A 8000 m2-es alapterületén 7 szint található. A teljes épület klimatizált, minden szobában egyedileg szabályozható a hű és a fűtés. Vezetékes és WIFI internetezési lehetőség minden ponton elérhető.

A Hotel Atlantis superior három fő profiljából következően akár mentális, akár pihenési, akár üzleti vagy tudásgyarapítási célból tölti itt idejét a vendég, a szakképzett személyzet és a minőségi szolgáltatások széles köre biztosítja teljes kikapcsolódását, a felejthetetlen élményt.

A pihenést 96 szoba szolgálja. Ezek között 11 lakosztály, 2 lakosztály saját jakuzzival, 1 akadálymentesített lakosztály és 1 akadálymentesített szoba található. Mindegyik szobához saját erkély tartozik. (SZ19000947)


Foglalható , SZÉP kártya elfogadóhely, férőhelyek max. 212 fő, háziállat hozható.

Hotel Atlantis árak

Parkolási lehetőség (Fizetős)
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
szálláshely (6 éves korig ingyenes)
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
Macska, kutya bevihető
96 szoba, 212 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Két Korona Hotel-Balatonszárszó-26512

Két Korona Konferencia és Wellness Hotel Balatonszárszó

Vila Marina-Horvátország-28931

Vila Marina Slatine, Horvátország