Island Hostel Budapest

Island Hostel Budapest

Island Hostel-Budapest-28735


Island Hostel z Island Hostel legkiválóbb atmoszférájában, a Margitszigeten található. A Margit-hídtól néhány lépésnyire a Dunaparton várja szeretettel pihenni és kikapcsolódni vágyó vendégeit. Az Island Hostel egy olyan budapesti szálláshely, ahonnan a belváros egy karnyújtásnyira van, de a vendégünk mégis távol marad a város zajától, természetközeli élményt nyújtva. A szálláshely közvetlen közelében található a Palatinus , mely egész napos kikapcsolódást nyújt a vendégeinknek. A szálláshely körül megannyi kikapcsolódási lehetőség választható: az épületben csónakház kajak kenu bérléssel, saját bár és étterem is található.

Az Island Hostel összesen 8 szobával rendelkezik, az alábbi szobákba várjuk kis nagy csoportos és egyéni szállásfoglaló vendégeinket:
1 db francia ágyas szoba
3 db 4 ágyas hálóterem
1 db 6 ágyas hálóterem
2 db 8 ágyas hálóterem
1 db 10 ágyas hálóterem

Egy 225 m2-es Dunára néző, napsütötte panorámaterasszal várjuk vendégeinket, napozó és függőágyakkal, hideg hűsítő koktéljainkkal, amit a kerthelyiségünkben, a pub-ban keverünk neked. A szálláshelyhez tartozik egy jól felszerelt, közös használatú konyha és egy közös hűtőszekrény. ()

Foglalható , nem fogadunk el SZÉP kártyát, férőhelyek max. 48 és háziállat nem hozható.

Island Hostel árak és kedvezmények

Ingyenes WIFI
I8 szoba, 48 férőhely

Pontos árak és szabad időpontok online foglalási rendszeren keresztül.

foglaltsági naptár (ajánlatkérés)

Park Apartman-Keszthely-28768

Park Apartman Keszthely

Termál Panzió-Igal-28793

Termál Panzió Igal