Island Hostel Budapest

Island Hostel Budapest

z Island Hostel legkiválóbb atmoszférájában, a Margitszigeten található. A Margit-hídtól néhány lépésnyire a Dunaparton várja szeretettel pihenni és kikapcsolódni vágyó vendégeit. Az Island Hostel egy olyan , ahonnan a belváros egy karnyújtásnyira van, de a vendégünk mégis távol marad a város zajától, természetközeli élményt nyújtva. A szálláshely közvetlen közelében található a Palatinus élményfürdő, mely egész napos kikapcsolódást nyújt a vendégeinknek. A szálláshely körül megannyi kikapcsolódási lehetőség választható: az épületben csónakház kajak kenu bérléssel, saját bár és étterem is található.

Az Island Hostel összesen 8 szobával rendelkezik, az alábbi szobákba várjuk kis nagy csoportos és egyéni szállásfoglaló vendégeinket:
1 db francia ágyas szoba
3 db 4 ágyas hálóterem
1 db 6 ágyas hálóterem
2 db 8 ágyas hálóterem
1 db 10 ágyas hálóterem

Egy 225 m2-es Dunára néző, napsütötte panorámaterasszal várjuk vendégeinket, napozó és függőágyakkal, hideg hűsítő koktéljainkkal, amit a kerthelyiségünkben, a pub-ban keverünk neked. A szálláshelyhez tartozik egy jól felszerelt, közös használatú konyha és egy közös hűtőszekrény.

Island Hostel árak és kedvezmények

Ingyenes WIFI
8 szoba, 48 férőhely

Kék Kuckó Vendégház-Fonyód-33860

Kék Kuckó Vendégház Fonyód

Airport Wellness Panzió-Hajdúszoboszló-28193

Airport Wellness Panzió Hajdúszoboszló