Balatoni Judit Vendégház Vonyarcvashegyen 6-8 fő részére

Judit Vendégház Vonyarcvashegy

Judit Vendégház Fenyvesekkel körülhatárolt hegyoldalban, gyönyörű balatoni panorámával rendelkező önálló nyaralót kínálunk 6-8 fő részére. A szobákban ágyneműt biztosítunk. Három kétágyas, egy egyágyas szoba, ill. még egy különálló heverő áll rendelkezésre. A nappaliban laptévé, nagy erkélyek kerti bútorokkal A jól felszerelt konyha hütő, mikró, kávéfőző, konyhai edények, mosógép. Két fürdőszoba és még egy kerti zuhanyozó is rendelkezésre áll. Ingyenes elérhetőség.

Vendégházunk csendes utcában található, nagy kerttel, zárt udvarban, a kertben grillezési, bográcsolási lehetőséggel. Az egész ház a Vendégek rendelkezésére áll. A tulajdonos nem lakik ott.

Ajánljuk nagyobb családnak, baráti házaspárnak. Csodálatos környezet, sok látnivaló, nyüzsgő balatoni élet a közelben. Foglalható előre egyeztetés alapján, minimum 1 hét időtartamra. A ház május 20-tól szeptember 10 ig üzemel, telefonos egyeztetés után jelentkezési sorrendben osztjuk be az érdeklődőket, s minden esetben előleget kérünk. Szeretettel várjuk jelentkezésüket, igérjük, nem fognak csalódni.
Judit Vendégház,
Foglalható májustól-szeptemberig, 4 szoba 8 férőhely, háziállat nem hozható, SZÉP kártya elfogadás: nincs

Judit Vendégház árak

az egész ház 6-8 főre 50 000,-Ft/éj.
Csak egyben kerül kiadásra és min. 5 éjre.

Az árak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás joga fenntartva.
Idegenforgalmi adó (IFA) 18 év felett: 400 ,-Ft/fő/éj
Kapcsolat Judit Vendégház közvetlen kapcsolat
ajánlatkérés (emailben)

Retro Ház-Balatonföldvár-27049

Balatonföldvári partközeli 8 személyes nyaraló kiadó

Zug-Lak Nyaraló-Szarvas-27832

Zug-Lak Nyaraló Szarvas, körös-parti szállás