Balatoni Judit Vendégház Vonyarcvashegyen 6-8 fő részére

Judit Vendégház Vonyarcvashegy

Judit Vendégház-Vonyarcvashegy-10533

Judit  Fenyvesekkel körülhatárolt hegyoldalban, gyönyörű balatoni panorámával rendelkező önálló nyaralót kínálunk 6-8 fő részére. A szobákban ágyneműt biztosítunk. Három kétágyas, egy egyágyas szoba, ill. még egy különálló heverő áll rendelkezésre. A nappaliban laptévé, nagy erkélyek kerti bútorokkal A jól felszerelt konyha hütő, mikró, kávéfőző, konyhai edények, mosógép. Két fürdőszoba és még egy kerti zuhanyozó is rendelkezésre áll. Ingyenes Wifi elérhetőség.

Vendégházunk csendes utcában található, nagy kerttel, zárt udvarban, a kertben grillezési, bográcsolási lehetőséggel. Az egész ház a Vendégek rendelkezésére áll. A tulajdonos nem lakik ott.

Ajánljuk nagyobb családnak, baráti házaspárnak. Csodálatos környezet, sok látnivaló, nyüzsgő balatoni élet a közelben. Foglalható előre egyeztetés alapján, minimum 1 hét időtartamra. A ház május 20-tól szeptember 10 ig üzemel, telefonos egyeztetés után jelentkezési sorrendben osztjuk be az érdeklődőket, s minden esetben előleget kérünk. Szeretettel várjuk jelentkezésüket, igérjük, nem fognak csalódni. ()

Judit Vendégház képek

Foglalható májustól-szeptemberig, nem fogadunk el SZÉP kártyát, férőhelyek max. 8 és háziállat nem hozható.

Judit Vendégház árak és kedvezmények

6-8 főre 30 000,-Ft/ház/éj.

ajánlatkérés (emailben)

Pitypang Vendégház-Szálka-25715

Szeretettel várjuk csendes környezetben pihenni vágyó vendégeinket

Silver Beach Retro Hotel-Siófok-24584

Silver Beach Retro Hotel Siófok közvetlenül a Balaton partján