Köveskál Panzió Köveskál

Köveskál Panzió Köveskál

A Balatonfelvidéki Nemzeti Park egyik legértékesebb gyöngyszeme a Káli-medence. Ez a vidék minden évszakban más és más: télen nyugodt és csendes, tavasszal ébred és a levegő a virágzó mandulafák illatától édes. Nyáron pezseg, ősszel pedig az érő szőlő, a szüret hívogatja a vendégeket és kirándulni vágyókat.

a medence szívében, szőlővel borított dombok lábánál fekszik. Panziónk 1718-ban, késő barokk stílusban épült, amely a mezővárosi időszakban, 1800-as évek, a bíróság és a börtön épülete volt.

Kiemelten védett és óvott műemlék épület, mely ennek megfelelően 2020ban teljesen felújítottunk. Ízlésesen berendezett franciaágyas szobákkal és 2 db nappalival egybenyitott lakosztállyal várjuk a természetet és nyugalmat kedvelő, pihenni vágyó vendégeinket (max 14 fő). Szobáink közül 1 pótágyazható, és maximálisan csak egy pótágy helyezhető el.

Nálunk harangszó kelti a vendéget, néha a kakas is társul hozzá igen korai, 6 óra magasságában. Reggelizőnkben házias ízek, forró kávé és a friss pékáru illata hívogatja ébredő vendégeinket. Parkosított kertünkben árnyas fák, kényelmes kerti ülőgarnitúrák találhatóak.

Jelzett gyalogtúra útvonalak, kirándulási lehetőség a Balatonhoz, természeti és történelmi értékek, közeli termálfürdők, , , /, színesíti a nálunk eltöltött időt. Panziónkhozhoz privát parkoló tartozik, nem zárt.

KÉRJÜK VEGYÉK FIGYELEMBE FOGLALÁSKOR:Nincs állandó recepciónk panziónkban, érkezés előtt 30 perccel kérem értesítsenek minket.Kiemelt időszakban (júli 01.-aug 31.) a ház szobái minimális tartózkodási idővel foglalhatóak. Tartózkodás rövidülés esetén is teljes foglalt szállásdíj fizetendő.Kérjük, ha kisállattal érkeznek, azt előzetesen jelezni szíveskedjenek.

Előre nem jelzett állat esetén a foglalást törölhetjük.Kutyát/háziállatot hozó vendégeink figyelmébe: csak szobatiszta, ápolt, lakásban lakó, viselkedni tudó háziállatokat fogadunk, magukra hagyni őket a szobában tilos, a kertjét reggel kiengedem a kutyát egy pisire, vagyis wcnek használni tilos, csak a tulajdonos felügyeletével lehet az állat kint a kertben.

A panzióban maximális 2 kutya tartózkodhat egy időben, ezért előfordulhat, hogy emiatt a foglalást visszautasítjuk. Szobánként maximálisan 1 háziállat hozható. Kutyával érkező vendégeinknek nem minden szobánk elérhető.A ház műemlék jellegéből adódóan 2 db szobánk van aminek saját fürdőszobája van de nem a szobából nyílik, hanem a szoba bejárata mellett a folyosóról.

A fürdő a szobáé, más nem használja. Mindkét szobához fürdőköpenyt biztosítunk. Ha ez Önt zavarja, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot szobaegyeztetés céljából.Svédasztalos büfé reggelit készítünk.

De ha csak 1-2 szobában van vendégünk a készített mennyiség kevesebb de minőségre mindig kitűnő és bőséges.ételérzékenységet, húsmentes étkezést kérjük foglaláskor előre jelezni.Panziónk felnőttbarát szálláshelyeste 18h-ig várjuk kedves vendégeinket-előre nem egyeztetett késői érkezés esetében nem vagyunk kötelesek a szobát biztosítani, illetve tovább értékesíthetjük.a szoba változtatás jogát fenntartjuk.

Szeretettel várjuk minden kedves vendégünket.

árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: május 1. – november 11.
Kutya bevihető (fizetős)
6 szoba, 12 férőhely

Kék Kuckó Vendégház-Fonyód-33860

Kék Kuckó Vendégház Fonyód

Airport Wellness Panzió-Hajdúszoboszló-28193

Airport Wellness Panzió Hajdúszoboszló