Lackó Kuckó Balatonlelle

Lackó Kuckó Balatonlelle

part egyik legszebb részén, balatonlellén, külön álló kis családi ház, csendes környezetben 5 fő részére nyári időszakban kiadó. 

A Lackó kuckó a parttól távolabb fekszik, csendes családi házas környezetben. Nagy udvarral rendelkezik, így kisgyermekeseknek ideális. A szálláshelyen Önökön kívűl nem tartózkodik senki, így nem zavarják Önöket a pihenésben. Nyaralónk 2 szobával, fürdőszobával és konyhával rendelkezik. Az egyik szobában egy francia ágy, a másik szobában egy francia ágy és egy pótágy található. A konyha nemrégen lett felújítva. Kávéfőző, mikro, robot gép, hűtő-fagyasztó, főzőlap és egyéb konyhai felszerelések megtalálhatóak. Kisgyerekeseknek szükség esetén babaágyat is tudunk biztosítani. Parkolás az udvaron megoldott. 

Közelben fagyizó, bolt, étterem, gokart, cirkusz, élményfürdő. Szabad strand sétával 10-12 per kb 900 méter. Biciklit 2 fő részére díjmentesen biztosítunk. Bográcsozási, szalonnasütési lehetőség. Az udvaron gyönyörűen felújított kiülő várja a vendégeket. Szép-kártyát elfogadunk.

Lackó Kuckó árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
Nyitvatartás: június 1. – szeptember 15.
Ingyen tűzifa (szabadtéri sütéshez, főzéshez), ingyenes kerékpárhasználat
1 szoba, 5 férőhely

Szilvia Vendégház-Siófok-32193

Szilvia Vendégház Siófok

Alexandra Ház-Balatonföldvár-34236

Alexandra Ház Balatonföldvár