Nemzeti Szálloda és Borostyán Étterem Mezőtúron

Nemzeti Szálloda Mezőtúr

aTörténelmi múltra visszatekintő épület -mely 1895-ban épült ad otthont a Nemzeti és Borostyán Étteremnek, Pizzériának.

Szállodánk tökéletes szállást és szolgáltatásokat nyújt, legyen szó akár üzleti vagy magáncélú látogatásról, egyéni vagy családi üdülésről, rendezvényekről, konferenciákról.Miért fog Ön a szállodánk mellett dönteni?- a város szívében található, pár perce a városi kötőtől, minden fontos létesítménytől, barátságos személyzet, családias hangulatú légkör, újra gondolt szobák, egyedi design, gazdag ízélményt nyújtó ételek, ingyenes wifi.Szobáink berendezése a legmodernebb igényeknek is megfelel. Szobáinkat légkondícionáló hűsíti.

Teraszos szobáinkból csodálatos panoráma tárul vendégeink szeme elé városunk felújított főterére.Éttermünk kínálata feleleveníti a magyar konyha hagyományait, ötvözve azt a modern kor könnyedségével és egyszerűségével.Legyen szó gyertyafényes vacsoráról, családi rendezvényről, vagy egy délben elfogyasztott menüről, nálunk az étkezés mindig egyedülálló élményt jelent.Hangulatos belső enteriőr, valamint kávésarokvárja vendégeinket éttermünkben, ahol vállaljuk céges rendezvények, esküvők, születésnapok, osztálytalálkozók és egyéb családi rendezvények lebonyolítását is.Hitvallásunk szerint vendégül látni valakit nagy megtiszteltetést, ugyanakkor felelősséget is jelent, hiszen a mi feladatunk, hogy vendégünk minden igényét annak érkezésétől egészen a távozásáig a legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki.

Éttermünk a tér szemközti odalán lévő Városházára néz. Tökéletes választás Nálunk tartani a esküvői bulit, hiszen a már a készülődés helyszíne is lehetünk, miközben a vendégek elszállásolása a számos egyedi hangulatú és méretű szobájában van mód.

Nemzeti árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
Ingyenes WiFi
19 szoba, 43 férőhely

Kék Kuckó Vendégház-Fonyód-33860

Kék Kuckó Vendégház Fonyód

Airport Wellness Panzió-Hajdúszoboszló-28193

Airport Wellness Panzió Hajdúszoboszló