Pálmajor Pihenőpark és Rendezvényközpont Agárd Gárdony

Pálmajor Pihenőpark Gárdony


Foglalható április-október, 28 férőhely, háziállat nem hozható

A Pálmajor Pihenőpark és Rendezvényközpont a Velencei-tó és az Agárdi Termálfürdő közelében található. A komplexum 60 km-re, Székesfehérvártól 15 kilométerre, Agárdtól pár percre, közútról jól megközelíthető és mégis a világ zajától távol, egy gyönyörű, többhektáros ősfás parkban fekszik, nyugodt, festői környezetben.

Az ide érkező vendég a napi gondokat elfelejtve átadhatja magát a zavartalan pihenésnek. Fenyőbútorral otthonosan berendezett szobáink, tágas, teraszos apartmanjaink kellemes pihenést nyújtanak minden kedves vendégünknek. Valamennyi szobánk és apartmanunk külön fürdőszobával, felszerelt konyhasarokkal rendelkezik. Nagy apartmanjaink 52 m2 egy teljes lakás kényelmét biztosítják.

Az alábbi szolgáltatások állnak vendégeink rendelkezésére: magán és üzleti rendezvények lebonyolítása, étterem előzetes egyeztetés alapján, gyönyörűen rendezett, környezet, 5 és 4 kétágyas szoba, fürdőszobával, konyhával, színes televízióval, tágas, termek természetes fénnyel, kizárólagos használat, egyszerre csak egy csoportot fogadunk – kérés esetén, egyéni kérések teljesítése, ügyfélközpontúság, ingyenes, , ingyenes Wifi a közös helyiségekben, , sportpálya, szabadtéri grillező-és főzési lehetőség.

Pálmajor Pihenőpark árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
2 éves korig ingyenes
Nyitvatartás: április 30. – szeptember 15.
9 szoba, 28 férőhely

Casa Merisor Sibiu-Nagy-Szében-40249

Casa Merisor Sibiu Nagy-Szében (Románia)

Weiner Leo Apartman-Budapest-35880

Weiner Leo Apartman Budapest, 1 apartman 8 férőhely