Medencés, jakuzzis nyaralóház a Körösnél Stefánia Vendégház

Stefánia Vendégház Békésszentandrás

Stefánia A Körös Kákafoki holtágánál lévő vendégházunkba várjuk a pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeinket. A gyerekbarát szállás a szabad vízpart közvetlen közelében van, de nem közvetlen vízkapcsolatos a telek. 1 perces sétával kiváló horgászhelyek találhatók. 5 perces sétával pedig a lassan mélyülőre kiépített fövenystrand van, amely szabad strandként működik. A ház udvarán egy áll, mely kellemesen felmelegszik a nyári hónapokban valamint egy külön térí.

A medencénél napozó ágyakon lehet pihenni. A gyerekeket mászóka, homokozó és csúszda várja az udvaron is és a néhány lépésre lévő vízparton is. A házban egyszerre 6 +2 vendéget tudunk fogadni. A jól felszerelt konyha az étkezővel egy légtérben van. A két fürdőszobából az egyik zuhanyzós és a WC-vel együtt van, a másikban kád található és egy különálló WC. Bográcsozási, szalonna sütési és grillezési, tárcsán sütési lehetőség adott. Korlátozott mennyiségben tűzi fát is adunk.

A zárt udvaron 2 autó parkolására van lehetőség. Gyalog könnyen elérhetőek a boltok, vendéglők, a sörfőzde. A Szarvasra vezető út is közel van, amelyen könnyen és biztonságosan elérhető kerékpáron.
Stefánia ,
Foglalható áprilistól-októberig SZÉP kártya: OTP, MKB 6 férőhely, háziállat nem hozható.

Stefánia árak

A nyaraló
elő, – és utószezonban: 33 000,-Ft/éj, 35 000,-Ft/éj.
főszezonban: 40 000,-Ft/éj.
Magánhirdetés, közvetlen kapcsolata hirdetővel.
ajánlatkérés (emailben)
+36 30/6446313

Alexs Apartman-Hajdúszoboszló-19162

Alex’s Apartman &amp Panzió szállás Hajdúszoboszlón

Kuća za Odmor Ana Maslinica, Horvátország