Stefánia Vendégház Békésszentandrás, körös-parti szállás

Stefánia Vendégház Békésszentandrás

Békésszentandráson a Körös Kákafoki holtágánál lévő vendégházunkba várjuk a pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeinket. A szabad vízpart közvetlen közelében van a ház. 1 perces sétával kiváló horgászhelyek találhatók, csónakház, ahol kölcsönzésre van lehetőség. 5 perces sétával pedig a lassan mélyülőre kiépített fövenystrand található, amely szabad strandként működik.

A ház udvarán egy 5 méter átmérőjű kerek áll, mely kellemesen felmelegszik a nyári hónapokban. A medencénél napozó ágyakon lehet pihenni. A gyerekeket mászóka, és csúszda várja az udvaron is és a néhány lépésre lévő vízparton is. Hűvösebb időben a jakuzziban lehet kissé felmelegedni, pihenni. (A jakuzzihasználat külön díj ellenében lehetséges. )A 3 hálószobás és két fürdőszobás házban egyszerre 6 vendéget tudunk fogadni. A jól felszerelt konyha az étkezővel egy légtérben van. A két fürdőszobából az egyik zuhanyzós és a wc-vel együtt van, a másikban kád található és egy különálló wc.

Bográcsozási, szalonna sütési és grillezési, tárcsán sütési lehetőség adott. Korlátozott mennyiségben tűzi fát is adunk. A zárt udvaron 2 autó parkolására van lehetőség. Gyalog könnyen elérhetőek a boltok, vendéglők, a sörfőzde. A Szarvasra vezető kerékpárút is közel van,.

Stefánia Vendégház árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB
Nyitvatartás: április 1. – november 3.
Wellness szolgáltatások
3 szoba, 6 férőhely

Pintes Vendégház-Tállya-23233

8 fős falusi vendégház Tokajhegyalján, Tállyán

Zsuzsi Nyaraló-Magyarhertelend-27628

6 fős, klímás nyaraló közel a termálfürdőhöz és Orfűhöz