Medencés, jakuzzis nyaralóház a Körösnél Stefánia Vendégház

Stefánia Vendégház Békésszentandrás

Stefánia Vendégház-Békésszentandrás-27093


Stefánia  A Körös Kákafoki holtágánál lévő vendégházunkba várjuk a pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeinket. A gyerekbarát szállás a szabad vízpart közvetlen közelében van, de nem közvetlen vízkapcsolatos a telek. 1 perces sétával kiváló horgászhelyek találhatók. 5 perces sétával pedig a lassan mélyülőre kiépített fövenystrand van, amely szabad strandként működik. A ház udvarán egy áll, mely kellemesen felmelegszik a nyári hónapokban valamint egy . külön térítés

A medencénél napozó ágyakon lehet pihenni. A gyerekeket mászóka, homokozó és csúszda várja az udvaron is és a néhány lépésre lévő vízparton is. A 3 hálószobás és két fürdőszobás házban egyszerre 8 vendéget tudunk fogadni. A jól felszerelt konyha az étkezővel egy légtérben van. A két fürdőszobából az egyik zuhanyzós és a WC-vel együtt van, a másikban kád található és egy különálló WC. Bográcsozási, szalonna sütési és grillezési, tárcsán sütési lehetőség adott. Korlátozott mennyiségben tűzi fát is adunk.

A zárt udvaron 2 autó parkolására van lehetőség. Gyalog könnyen elérhetőek a boltok, vendéglők, a sörfőzde. A Szarvasra vezető kerékpárút is közel van, amelyen könnyen és biztonságosan elérhető kerékpáron. (MA19015162)

Foglalható márciustól-novemberig, SZÉP kártya: OTP, MKB, férőhelyek max. 6 és háziállat .

Stefánia árak

a nyaraló
elő és utószezonban: 33 000,-Ft/éj, 35000,-Ft
főszezonban: 40 000,-Ft/éj.

ajánlatkérés (emailben)
Tel. +36 30/6446313

Csaba Vendégház-Siófok-23747

Aranyparthoz közel apartmanok, szobák 16 fő befogadásáig kiadó

A4 Apartman-Gyula-17370

Gyula belvárosában a várfürdőhöz közel 2-4-6fős apartmanok olcsón kiadók