Termál Panzió Igal

Termál Panzió Igal

Termál Panzió-Igal-28793


Termál  , egy kedves, külső Somogy határán megbúvó kisváros, mely hangulatos utcáival, történelmi emlékeivel, vendégszerető lakosaival és messze földön híres gyógyfürdőjével méltán vált népszerű úti céllá a gyógyulni és pihenni vágyó turisták körében. A település szerencsés fekvése következtében minden irányból könnyen megközelíthető.

A családias hangulatú központjában, az Európa hírű Igali-Gyógyfürdőtől 300 méterre található és 20 jól felszerelt, kényelmes szobával várja kedves Vendégeit. A hagyományos kétágyas szobák mellett egyágyas illetve családi szobákkal is rendelkezik gondolva a gyermekkel vagy nagyszülőkkel érkezőkre. A szállodai szobák színes televízióval, saját telefonnal és zuhanyzóval vannak felszerelve.

Az Igali- a Dél- Dunántúl egyik legrégebben működő fürdője, csodálatos gyógyhatással rendelkező termálvize a természet kincse. A fürdőben jelenleg 13 található melyek közül a gyermek illetve a termál medencék majd mindegyike különféle élményelemekkel van felszerelve, ezzel téve teljessé a fürdőzők kikapcsolódását. (PA19001038)


Foglalható , SZÉP kártya elfogadóhely, férőhelyek max. 30 fő, háziállat nem hozható.

Termál árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
szálláshely (6 éves korig ingyenes)
Saját étterem
15 szoba, 30 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Holiday Home With Pool And Garden 1-Horvátország-28882

Holiday Home with Pool and Garden 1 Labin, Horvátország

Platán Hotel-Sárvár-28771

Platán Hotel Sárvár