Bordűr Wellness Hotel Superior Szőnyegmúzeum Békésszentandrás

Bordűr Hotel Békésszentandrás

A Bordűr Wellness Hotel Superior & Szőnyegmúzeum kialakításában napjaink turisztikai trendjeihez igazodik, közvetlenül a lenyűgöző Holt-Körös partján található, ahol a természeti adottságok és az épített, modern stílusú elemek egymást kiegészítve biztosítanak felejthetetlen és különleges életérzést.

Exkluzív szobáinkban és lakosztályainkban kifinomult luxuskörülményeket élvezhetnek a családok, az üzleti úton lévők, a romantikus kikapcsolódásra vágyó szerelmespárok egyaránt. vármegye nyugati kapujában, a Körösök völgyében fekvő, 3500 fős lélekszámú, barátságos kis község.

Fő idegenforgalmi vonzerejét a folyószabályozások idején keletkezett Holt-Körös, vagyis a Kákafoki-holtág adja, amely Magyarország ötödik legnagyobb állóvize. Közvetlenül a holtág partján, páratlan természeti környezeteben található a nagymúltú, egykori szőnyeggyár, amely 2023-ra egy egyedülálló, korszerű és fenntartható, kifejezetten napjaink turisztikai trendjeihez igazodó négycsillagos szállodává alakult.

Az országban egyedülálló tematikus , a Bordűr Wellness Hotel Superior & Szőnyegmúzeum komplex élményeket nyújtó, egyedi és minőségi pihenésre hívja és várja vendégeit.

Az elkülönített szaunavilág finn szaunával is rendelkezésre áll a testi-lelki harmóniát előnyben részesítő vendégeink számára, sőt, egy speciális Float Spa relaxációs kádban is pihentethetik megfáradt idegeiket, izmaikat, ahogyan frissítő és speciális masszázsokkal is kényeztethetik magukat a látogatók.

A wellness részlegen megannyi élményelemmel és kiúszós élménymedencével, illetve télen-nyáron termálvízzel fűtött melegvizes medencével várjuk a pancsolni, játszani, ejtőzni vágyó családokat, párokat, utazókat.

Bordűr Hotel árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
Macska, kutya bevihető (fizetős)
38 szoba, 76 férőhely

Kék Kuckó Vendégház-Fonyód-33860

Kék Kuckó Vendégház Fonyód

Airport Wellness Panzió-Hajdúszoboszló-28193

Airport Wellness Panzió Hajdúszoboszló