Corso Hotel Pécs

Corso Hotel Pécs

Corso Hotel-Pécs-28917

Corso Hotel A pécsi szállodák sorában, a kultúra fővárosának szívében nyitotta meg kapuit a Corso Hotel 2010 májusában, mint a város legújabb és legmodernebb, négycsillagos szállodája, amely tökéletes választásnak bizonyul üzleti megbeszélések, családi ünnepek, konferenciához kapcsolódó étkezések, céges rendezvények és esküvők helyszínének. A pécsi kialakításakor az épület külső és belső megjelenésében is különleges hangsúlyt kapott a Zsolnay kerámia.

A hotel három különböző stílusú szobatípust tudhat a magáénak. Az összesen 81 darab otthonos, nagy méretű és nem dohányzó szoba között fellelhetünk Mediterrán, Classic, valamint Trend berendezésű helyiségeket, amelyek garantálják a kényelmes és kellemes környezetben történő pihenést.

Igény esetén, etetőszéket, babaágyat és baba fürdőkádat díjmentesen biztosítunk. Természetesen mozgássérült vendégeinkre is gondoltunk, ezért akadálymentes közlekedést, valamint lifttel jól megközelíthető speciális szobákat biztosítunk számukra. Hotelünkben a család minden tagjára önfeledt pihenés vár. Kutyabarát hotel lévén a család kedvencét is hatalmas szeretettel látjuk.

A kulináris élvezeteket a szálloda elsőrangú étterme és bárja biztosítja. A Hotel Á la carte étterme hangulatos és színvonalas helyszínt nyújt az ideérkező vendégek jóízű étkezéseinek nap mint nap, azonkívül igény esetén a rendezvények alatt is élvezhetik az ínycsiklandozó ételek nyújtotta élvezeteket.

Zsinagóga 500 m
Zsolnay-kút 800 m (SZ19000393)

Corso Hotel képek

Foglalható , , férőhelyek max. 159 és háziállat nem hozható.

Corso Hotel árak és kedvezmények

Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
szálláshely
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
81 szoba, 159 férőhely

Pontos árak és szabad időpontok online foglalási rendszeren keresztül.

foglaltsági naptár (ajánlatkérés)

Hotel Arkadia-Pécs-28920

Hotel Arkadia Pécs

Levendula Apartmanház-Gyomaendrőd-27914

Levendula Apartmanház Gyomaendrőd