Corvin Hotel Sissi Wing Budapest

Corvin Hotel – Sissi Wing Budapest

A 20. születésnapjára megújult és kibővült szállodakomplexum a főváros legdinamikusabban fejlődő kerületében, a Ferencvárosban található.

2015. november elején a korábbi Corvin Hotelt bezártuk, és alig 9 hónap alatt kompletten felújítottuk. Nem csak a szobák újultak meg, egy százszemélyes rendezvényteremmel is bővült az épület, és a Corvint összenyitottuk a Hotel Sissivel. A kialakított „új” érdekessége, hogy a két korábbi épület a földszinten és a garázs szinten kapcsolódik, a szobák két különálló szárnyban helyezkednek el. A Corvin szárny 42 szobáját négycsillagos sztenderdek szerint alakítottuk ki, a Sissi szárny 44 szobája 3 csillagos. Mindkét szárny vendégei élvezhetik a korszerűen felújított közösségi tereket, az éttermet, konferenciatermet, belső kertet, mélygarázst és parkolót.

Kapcsolódjon ki és élvezze szobáink családias hangulatát. Sissi szárnyunkban összesen 44 szoba található, az alábbi szobakategóriák állnak a hozzánk érkező vendégek rendelkezésére: klasszikus, háromágyas, superior kétágyas, családi szoba, suite. Sissi szobánk tökéletes választás lehet azoknak, akik romantikus élményben szeretnének részesülni budapesti tartózkodásuk során.

Metrómegálló 400 m
Magyar Nemzeti Múzeum 1.3 km
Magyar Természettudományi Múzeum 1.5 km
Nemzeti Színház 1.6 km

Corvin Hotel – Sissi Wing árak és kedvezmények

Ingyenes
Parkolási lehetőség (Fizetős)
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
Bababarát szálláshely (3 éves korig ingyenes)
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya bevihető
44 szoba, 95 férőhely

Panka Üdülőház Bónom zug-Gyomaendrőd-44241

Panka Üdülőház Bónom zug Gyomaendrőd

JobelHome Pest Apartman-Budapest-35676

JobelHome Pest Apartman Budapest, 3 apartman 12 férőhely