Közvetlen Körös-parti, hangulatos nyaraló kiadó

Gyöngyház Nyaraló Békésszentandrás

Gyöngyház Nyaraló-Békésszentandrás-18706

Gyöngyház Nyaraló Békésszentandráson a Kákafoki holtág Dinnyelaposi részén megbújó gyöngyház nyaralónk festői környezetben várja pihenni vágyó vendégeit. A vízpart szemközti partján a szokottól eltérően nem nyüzsgő nyaralók, hanem gyönyörű ős ciprusok integetnek vissza. A Körös itt széles, tiszta vizű és halban gazdag. Fogási tilalom nincs. A kellemes élményekről többek között a nagy, kényelmes móló és a gondoskodik. A kertben hinta, napozóágy, bográcsozó, grillező /fát mi adunk/.

A gyerekeknek hinta, homokozó, pancsoló kreatív játékok. Kerékpárokat is a vendégek rendelkezésére bocsájtunk. Zárt udvar és azon belül parkolási lehetőség. Vízpart felé néző nagy , műholdas tv, teljes körűen felszerelt konyha: gáz főzőlap, elektromos sütő, mikró és fagyasztós hűtőszekrény, kávéfőző, kenyérpirító, vízforraló. stb és vezetékes víz áll a vendégek rendelkezésére. Előszezonban kedvezmény. Hívjon írjon, ez biztosan jó döntés lesz.

Gyöngyház Nyaraló képek

Foglalható , , férőhelyek max. 6 és háziállat nem hozható.

Gyöngyház Nyaraló árak és kedvezmények

4 fő: 16000,-Ft/ház/éj főszezonban, ünnepek alatt
További személyek: 2000,-Ft/fő/éj
Elő, és utószezonban kedvezőbb árak.

Vendégeinknek KÖRÖS-MENTI kedvezménykártyát adunk az itt tartózkodás idejére, amivel az egyes helyi és környékbeli szolgáltatóktól, 10-20% kedvezményt kapnak a vendégek.

ajánlatkérés (emailben)
Tel. +36 20/ 5022397

Badacsonytomaj-Borbély Vendégház*

A Borbély Családi Pincészet és Vendégház csodálatos panorámával

Forman Apartman-Hajdúszoboszló-20624

Hajdúszoboszlói pihenés család és gyermekbarát szálláshelyen