Gyuszi Bácsi Vízparti Nyaraló Gyomaendrőd, körös-parti szállás

Gyuszi Bácsi Vízparti Nyaraló Gyomaendrőd

Szeretettel várjuk Gyuszi bácsi által ültetett 40 éves lombos, árnyékot adó fákkal teli, pázsitos kertünkbe. Nálunk a hajnali madárcsicsergés és az esti szelíd szellő gondoskodik a nyugalomról, pihenésről.

A nagy kerthez takaros kis ház tartozik. Edit néni által szépen berendezett, otthonos, tiszta légkör fogadja a Vendégeket. A kisebb szobában két különálló ágy, a nagyobban egy kihúzható kétszemélyes kanapé áll. A két szoba között nincs ajtó, de L alakban helyezkednek el a szobák, így belátni nem lehet egymáshoz. Négytagú családnak is, pároknak is alkalmas. Ágyneműt biztosítunk. Televízió a nagyobb szobában van, internet, van.

A konyha teljesen felszerelt: gáztűzhely, hűtő, mikró, kotyogós kávéfőző, edények, tányérok, poharak, evőeszközök. Kérjük, minden mást, ami kell egy konyhába, hozzanak magukkal (mosogatószer, szivacs, papírtörlő, fűszerek,. . stb. )

A horgászásra és fürdésre is alkalmas holtághoz lenyúlik a kert, saját stéggel és csónakhasználattal. A közeli horgászboltban kapható napijegy a Hantoskerti Holtág területére. Egy jól eltöltött nap megkoronázása egy finom vacsora, amit a grillező helyen, a szalonnasütőnél elkészíthet. Bográcsot mi biztosítunk.

Gyuszi Bácsi árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Nyitvatartás: május 28. – október 30.
1 szoba, 4 férőhely

Ötösfogat Panzió-Siófok-28765

Ötösfogat Panzió Siófok, 8 szoba 20 férőhely

Malomkő Panzió-Nagyvázsony-31989

Malomkő Panzió Nagyvázsony, 12 szoba 30 férőhely