Hajas Família kiadó szobák Balatonmáriai 2 és 3 ágyas szobák

Hajas Ház Balatonmáriafürdő

Hajas Ház Balatonmáriafürdőn központi fekvésű tetőtéri három szobáját kínáljuk, vízparthoz közeli csendes övezetben. 10 éves épületünk ma is új szerű, esztétikus látványt nyújt. vendégeket vár elérhető áron. Központi de mégis csendes, a Balatonhoz közeli fekvése teszi vonzóvá, üdülésre alkalmassá. Mindhárom szobához, fürdő és toalett tartozik, melyek közvetlenül a szobákból érhetők el.

A szobákhoz közös használatú nappali, teakonyha és egy 30 négyzetméteres tartozik. Az északi fekvésű közös teraszt, az 1-es szobából közvetlenül is, a 2-es és 3-as szobákból a nappalin keresztül érhető el. Külön díjazás nélkül internet hozzáférést biztosítunk wifi. Gépkocsikat az épület hátoldala mögött található füvesített udvarban ill. Kertben lehet biztonságosan parkolni. Különleges igények esetén külön díjazás ellenében rendelkezésre áll dupla garázsunk is.

A ház északi oldalával szemben lévő utca folytatása, egyenesen a Balatonra vezet, így 2 perc alatt leérhetünk a vízre. szabad a község központi strandja 800m a egyik legszebb, több éve kékhullám-zászlós strandja.
Hajas Ház,
Foglalható SZÉP kártya elfogadóhely 8 férőhely, háziállat nem hozható.

Hajas Ház árak

2 ágyas szoba: 12 900,-Ft/éj
3 ágyas szoba: 17 900,-Ft/éj
Kedvezmény: harmadik főként gyermekek részére
0-4 év 100%, 5 – 14 év 50%.
Magánhirdetés, közvetlen kapcsolata hirdetővel.
ajánlatkérés (emailben)

Berki Margit Apartmanok-Hévíz-9170

Hévíz Berki Margit Apartman egész évben

Promenada Apartments 2 Mamaia Nord-Mamaia-Sat-39836

Promenada Apartments 2 Mamaia Nord Mamaia-Sat (Románia)