Az ideális Balatoni nyaralás a következő helyszínen található

Hársfa Utca Nyaraló Szántód

Hársfa Utca Nyaraló-Szántód-23680

Hársfa Utca Nyaraló A nyaraló fenyőfákkal övezett, gyönyörű zsák utcában található autó forgalom mentes, csendes utca Security Bt. által védett ingatlan.

A szinten amerikai konyhás nappali található, 2 fős kihúzható francia ággyal és 1 ágyas kis szobával, itt 3 felnőtt kényelmesen elfér. A felső szinten 4 felnőtt személy kényelmesen elfér 1 db. kihúzható francia ágy, 2 db. 1 személyes ágy , itt is van mosdó és WC. A konyha teljesen felszerelt, minden szükséges eszköz a mindennapi élethez megtalálható tűzhely, hűtő, mikró, vízforraló, kávéfőző, főzési-sütési étkezési eszközök . Mindkét szint klimatizált, kábel tv, , LED tv-kel felszerelt. Baba ágyat biztosítunk, illetve a kádas tuskabinunk a piciknek is kivalló.

A nyaraló további részei: fedett grillező-bográcsos 6 személyes kőpadokkal, Szaletli 12 fős, hinták, mászóka, toronyház, homokozó és sok sok játék, A kerti faházban Infra szauna, tv és hi-fi is található, illetve a kerti garnitúrának köszönhetően asztal 5 db. székkel ideális az esti kártya partiknak. A nyaralót csak önálló házként bérelhető, mert a felső szinten nincs konyha se fürdési lehetőség, így csak vagy baráti ajánlott. ()

Hársfa Utca Nyaraló képek

Foglalható , , férőhelyek max. 0 fő, háziállat .

Hársfa Utca Nyaraló árak

A ház bérleti díja 42.000,-Ft/éj.

ajánlatkérés (emailben)

Termal Hotel-Mesteri-29150

Termal Hotel Mesteri

Harmatcsepp Vendégház-Kercaszomor-23397

Pihenés az Őrségi Nemzeti Park területén Harmatcsepp Vendégházban