Az ideális Balatoni nyaralás a következő helyszínen található

Hársfa Utca Nyaraló Szántód

Hársfa Utca Nyaraló A nyaraló fenyőfákkal övezett, gyönyörű zsák utcában található autó forgalom mentes, csendes utca Balaton Security Bt. által védett ingatlan.

A szinten nappali található, 2 fős kihúzható francia ággyal és 1 ágyas kis szobával, itt 3 felnőtt kényelmesen elfér. A felső szinten 4 felnőtt személy kényelmesen elfér 1 db. kihúzható francia ágy, 2 db. 1 személyes ágy , itt is van mosdó és WC. A konyha teljesen felszerelt, minden szükséges eszköz a mindennapi élethez megtalálható tűzhely, hűtő, mikró, vízforraló, kávéfőző, főzési-sütési étkezési eszközök . Mindkét szint klimatizált, kábel tv, Wi-fi, LED tv-kel felszerelt. Baba ágyat biztosítunk, illetve a kádas tuskabinunk a piciknek is kivalló.

A nyaraló további részei: fedett grillező-bográcsos 6 személyes kőpadokkal, Szaletli 12 fős, hinták, mászóka, toronyház, és sok sok játék, A kerti faházban Infra szauna, tv és hi-fi is található, illetve a kerti garnitúrának köszönhetően asztal 5 db. székkel ideális az esti kártya partiknak. A nyaralót csak önálló házként bérelhető, mert a felső szinten nincs konyha se fürdési lehetőség, így csak családoknak vagy baráti társaságoknak ajánlott.
Hársfa Utca Nyaraló,
Foglalható egész évben, , háziállat nem hozható, SZÉP kártya elfogadás: nincs

Hársfa Utca Nyaraló árak

A ház bérleti díja 42.000,-Ft/éj.

Az árak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás joga fenntartva.
Idegenforgalmi adó (IFA) 18 év felett: 300 ,-Ft/fő/éj
Kapcsolat Hársfa Utca Nyaraló közvetlen kapcsolat
ajánlatkérés (emailben)

Bianka Vendégház-Zamárdi-26187

Zamárdiban 4-6 személyes 3 szobás vendégház kiadó

Tavi Vendégház-Szentgotthárd-18536

Őrségi horgászat és számtalan látnivaló Tavi Vendégház