Börzsönyligeten 6 fős vendégház erdei környezetben

Őzike-Lak Kismaros

Őzike-Lak Börzsönyligeten, az erdő szélén várjuk vendégeinket. A kb. 50 nm-es vendégház egyben vehető ki. Pihenésre és túrázásra egyaránt alkalmas, a közelben túraútvonalak helyezkednek el.

Festői helyen lévő önálló kis házban 6 fő kényelmesen elfér, alvási lehetőség az emeleten egy franciaágy két egyszemélyes ágy a nappaliban egy kétszemélyes kihúzható kanapéágy az ágyneműt mi biztosítjuk. A nappaliban hűvösebb estéken élvezhetik a kandalló melegét. A fürdőben tusoló van illetve a WC. Törülközőt biztosítunk. Saját nagy udvaron parkolni ingyenesen lehet. Bográcsozási, grillezési lehetőség egyaránt rendelkezésükre áll. A kert parkosított, az óriási tölgyfák árnyékban napozóágyakon illetve függőágyon lehet kipihenni a hétköznapok fáradalmait. Bográcsozásra és sütögetésre is van lehetőség. A hozzávaló bográcsot, sütőtárcsát, és fát mi biztosítjuk. A kávézáshoz fedett terasz áll rendelkezésre, az esti beszélgetésekhez egy nagyobb fedett terasz áll rendelkezésre, illetve egy szaletli ahol sütögetni lehet.

Kerékpárutak, a Dunán több szabad strand van a közelben, Nagymaroson, Verőcén. Sok helyen lehet kajakot, kenut bérelni a közelben.
Őzike-Lak,
Foglalható , 2 szoba 6 férőhely, háziállat nem hozható, SZÉP kártya elfogadóhely

Őzike-Lak árak

2 fő részére 32 000,-Ft/éj,
további vendégek 4000,-Ft/fő/éj.
Főszezonban és ünnep napok min. 3 éjre,
elő-utószezonban min. 2 éjre foglalható.

Az árak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás joga fenntartva.
Kapcsolat Őzike-Lak közvetlen kapcsolat
ajánlatkérés (emailben)

Malom Kert Vendégház-Szarvas-41135

Malom Kert Vendégház Szarvas, körös-parti szállás

BalatonpartiHázak (C)-Balatonfenyves-24317

Balatonfenyvesen vízparthoz közeli 5 fős nyaraló kiadó