Házunk 6 vendég számára nyújt kényelmes elhelyezést erdei környezetben

Őzike-Lak Kismaros

Őzike-Lak-Kismaros-29184

Őzike-Lak Börzsönyligeten, az erdő szélén várjuk vendégeinket. A kb. 50 nm-es egyben vehető ki. Pihenésre és túrázásra egyaránt alkalmas, a közelben túraútvonalak helyezkednek el.

Festői helyen lévő önálló kis házban 6 fő kényelmesen elfér, alvási lehetőség az emeleten egy franciaágy két egyszemélyes ágy a nappaliban egy kétszemélyes kihúzható kanapéágy az ágyneműt mi biztosítjuk. A nappaliban hűvösebb estéken élvezhetik a melegét. A fürdőben tusoló van illetve a WC. Törülközőt biztosítunk. Saját nagy udvaron parkolni ingyenesen lehet. Bográcsozási, grillezési lehetőség egyaránt rendelkezésükre áll. A kert parkosított, az óriási tölgyfák árnyékban napozóágyakon illetve függőágyon lehet kipihenni a hétköznapok fáradalmait. Bográcsozásra és sütögetésre is van lehetőség. A hozzávaló bográcsot, sütőtárcsát, és fát mi biztosítjuk. A reggeli kávézáshoz fedett áll rendelkezésre, az esti beszélgetésekhez egy nagyobb fedett áll rendelkezésre, illetve egy szaletli ahol sütögetni lehet.

Kerékpárutak, a Dunán több szabad van a közelben, Nagymaroson, Verőcén. Sok helyen lehet kajakot, kenut bérelni a közelben. https: ozike-lak. business. site (MA21000015)

Őzike-Lak képek

Foglalható , SZÉP kártya elfogadóhely, férőhelyek max. 6 fő, háziállat .

Őzike-Lak árak

2 fő részére 25 000,-Ft/éj,
további vendégek 4000,-Ft/fő/éj.
Főszezonban és ünnep napok min. 3 éjre,
elő-utószezonban min. 2 éjre foglalható.

ajánlatkérés (emailben)

Tünde Ház-Fonyód-9247

Fonyódon kiadó 6 fős apartmanok a Balatontól 600m-re

Betty Apartman-Keszthely-28685

Betty Apartman Keszthely