Pihenjen családjával, barátaival az Őrségben

Sziklakert Vendégház Őriszentpéter

Sziklakert Vendégház-Őriszentpéter-24467

Sziklakert  A csendet, nyugalmat kedvelő családok, baráti társaságok részére kínálok a település egy nyugalmas, forgalomtól mentes részén ideális pihenési lehetőséget.

Családi házunk külön bejáratú felső szintjén, igényesen kialakított lakrészen 10 személy részére biztosítunk kényelmes elhelyezést. A házat körülvevő parkosított kertben várja a gyerekeket, akiknek kényelméről nem csak az udvaron gondoskodtunk. Utazóágy, etetőszék, fürdetőkád, WC ülőke a kicsiknek, rajzeszközök, mesekönyvek a nagyobbaknak, hogy az útipoggyász minél könnyebb legyen. Részben a gyermekek biztonsága miatt, részben, mert a vendégházban egyidejűleg több család is tartózkodhat, házi kedvencét sajnos nem tudjuk fogadni.

A kert hátsó részében kiépített tűzrakó-hely, fedett kerti pihenő található grillezővel és kemencével. A kerti sütés- főzéshez biztosítjuk az ehhez szükséges eszközöket bogrács, nyársak, hússütő tárcsa. Az autókat a kiépített parkolóban lehet elhelyezni.

Az építészeti, és természeti látnivalókban gazdag vidék. Az Őrállók földjén látogasson el a szalafői Pityerszerre, a falumúzeumba. (MA19016737)

Sziklakert képek

Foglalható , SZÉP kártya elfogadóhely, férőhelyek max. 12 fő, háziállat nem hozható.

Sziklakert árak

A szállásdíj 4500,-Ft/fő/éj, legalább két eltöltött éjszaka után.
Egy éjszakára a felár 1000,-Ft
Fűtési szezonban a szállásdíjat fűtési felár terheli.
A pótágyra 1000,-Ft a a kedvezmény éjszakánként.

ajánlatkérés (emailben)

Kishomoki Vendégház-Hódmezővásárhely-9003

Kishomoki Vendégház Hódmezővásárhely úszómedencével, szaunával

Babi Apartman-Zamárdi-25866

Zamárdiban a parttól öt perc sétára két apartman 10-12 főnek kiadó