Panoráma Hotel Noszvaj

Panoráma Hotel Noszvaj

Panoráma Hotel-Noszvaj-28767

Panoráma Hotel A csend és a nyugalom legjobb helyszíne. Nálunk az erdő varázsa és a szolgáltatások sokszínűsége is az igazi slow érzést biztosítja. Szinte pár lépés a barokk nagyvárostól ez a barátságos és kincseket rejtő falu, és megszépült szállodánk. Immár az egy éves nyitást ünnepelve lendülettel és újabbnál újabb, tartalmas kikapcsolódási lehetőségekkel színesedünk.

A fenyves erdővel és szőlőbirtokokkal övezett szállodát elsősorban azoknak ajánljuk, akik hosszabb-rövidebb kirándulásokat terveznek a Bükk déli lejtőin, akik szívesen vegyülnek el a falu gasztronómiai rendezvényeinek forgatagában, vagy akik egyszerűen csak csendes és barátságos környezetben szeretnének pihenni és feltöltődni.

Felhívjuk szíves figyelmét, szállodánk nem rendelkezik lifttel. Hotelszobáink a földszinten és az első emeleten találhatóak. Az étterem a földszinti szobákhoz képest egy emelettel lejjebb, a szaunarészleg és a medencék két emelettel lejjebb találhatóak, és kizárólag lépcsőn közelíthetőek meg. Amennyiben a szoba megközelíthetősége kiemelten fontos az Ön számára, már a foglalás során legyen kedves jelezni részünkre. (SZ19000097)

Panoráma Hotel képek

Foglalható , , férőhelyek max. 88 és háziállat hozható.

Panoráma Hotel árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
szálláshely (6 éves korig ingyenes)
szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
Macska, kutya bevihető
45 szoba, 88 férőhely

Pontos árak és szabad időpontok online foglalási rendszeren keresztül.

foglaltsági naptár (ajánlatkérés)

Vízközeli Panorámás Apartman-Balatonőszöd-28072

Vízközeli Panorámás Apartman Balatonőszöd

Termál Panzió-Igal-28793

Termál Panzió Igal