Panoráma Hotel Noszvaj

Panoráma Hotel Noszvaj

Panoráma Hotel-Noszvaj-28767


Panoráma Hotel A csend és a nyugalom legjobb helyszíne. Nálunk az erdő varázsa és a szolgáltatások sokszínűsége is az igazi slow érzést biztosítja. Szinte pár lépés a barokk nagyvárostól ez a barátságos és kincseket rejtő falu, és megszépült szállodánk. Immár az egy éves nyitást ünnepelve lendülettel és újabbnál újabb, tartalmas kikapcsolódási lehetőségekkel színesedünk.

A fenyves erdővel és szőlőbirtokokkal övezett szállodát elsősorban azoknak ajánljuk, akik hosszabb-rövidebb kirándulásokat terveznek a Bükk déli lejtőin, akik szívesen vegyülnek el a falu gasztronómiai rendezvényeinek forgatagában, vagy akik egyszerűen csak csendes és barátságos környezetben szeretnének pihenni és feltöltődni.

Felhívjuk szíves figyelmét, szállodánk nem rendelkezik lifttel. Hotelszobáink a földszinten és az első emeleten találhatóak. Az étterem a földszinti szobákhoz képest egy emelettel lejjebb, a szaunarészleg és a medencék két emelettel lejjebb találhatóak, és kizárólag lépcsőn közelíthetőek meg. Amennyiben a szoba megközelíthetősége kiemelten fontos az Ön számára, már a foglalás során legyen kedves jelezni részünkre. (SZ19000097)


Foglalható , SZÉP kártya elfogadóhely, férőhelyek max. 88 fő, háziállat hozható.

Panoráma Hotel árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
szálláshely (6 éves korig ingyenes)
szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
Macska, kutya bevihető
45 szoba, 88 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Károlyi Kastély Hotel-Fehérvárcsurgó-28738

Károlyi – Kastély Hotel & Restaurant Fehérvárcsurgó

Hotel Sirály-Balatonlelle-28653

Hotel Sirály Balatonlelle