Partapartman Gyula

Part Apartman Gyula

Part Nyugodt pihenés Gyulán a Várfürdő közelében. Négy apartmannal rendelkezünk, melyek kialakításakor messzemenőkig figyelembe vettük az Önök igényeit. Mindegyik jól felszerelt, található bennük televízió, hűtő, étkészlet és minden a mi a komfortos kikapcsolódáshoz szükséges. Kedves Leendő vendégeink. Szeretettel üdvözöljük városában, melyet az alföld gyöngyszemeként is méltán említenek.

Négy apartmannal rendelkezünk, melyek kialakításakor messzemenőkig figyelembe vettük az Önök igényeit. Mindegyik jól felszerelt, található bennük televízió, hűtő, étkészlet és minden a mi a komfortos kikapcsolódáshoz szükséges.

A szálláshely fekvése minden szempontból igen kedvező, ugyanis aki csendre és pihenésre vágyik az is, vagy aki hamar, gyorsan szeretné elérni a belvárosi szórakozóhelyeket, tereket, szökőkutakat, kávézókat, az is meg lehet elégedve az elhelyezkedéssel. A várfürdő bejárata egy kellemes rövid sétával elérhető, mely séta a Gyulát átszelő un. Kiskörös partján vezet. Szintén gyalog elérhető a Gyulai vár, és sétálóutca.
Part , Kiadó
Foglalható SZÉP kártya elfogadóhely 4 12 férőhely, háziállat hozható.

Part árak

4000,-Ft/fő/éjtől
Magánhirdetés, közvetlen kapcsolata hirdetővel.
ajánlatkérés (emailben)

Villa Bella-Szántód-27770

Szántódon új, kényelmes 4 fős balatoni nyaraló kiadó

Tavi Vendégház-Szentgotthárd-8469

Az Őrségben Szentgotthárdon apartmanok szobák kiadók