Partapartman Gyula

Part Apartman Gyula

Part Apartman-Gyula-10673

Part  Nyugodt pihenés Gyulán a Várfürdő közelében. Négy apartmannal rendelkezünk, melyek kialakításakor messzemenőkig figyelembe vettük az Önök igényeit. Mindegyik apartman jól felszerelt, található bennük televízió, hűtő, étkészlet és minden a mi a komfortos kikapcsolódáshoz szükséges. Kedves Leendő vendégeink. Szeretettel üdvözöljük városában, melyet az alföld gyöngyszemeként is méltán említenek.

Négy apartmannal rendelkezünk, melyek kialakításakor messzemenőkig figyelembe vettük az Önök igényeit. Mindegyik apartman jól felszerelt, található bennük televízió, hűtő, étkészlet és minden a mi a komfortos kikapcsolódáshoz szükséges.

A szálláshely fekvése minden szempontból igen kedvező, ugyanis aki csendre és pihenésre vágyik az is, vagy aki hamar, gyorsan szeretné elérni a belvárosi szórakozóhelyeket, tereket, szökőkutakat, kávézókat, az is meg lehet elégedve az elhelyezkedéssel. A várfürdő bejárata egy kellemes rövid sétával elérhető, mely séta a Gyulát átszelő un. Kiskörös partján vezet. Szintén gyalog elérhető a Gyulai vár, és sétálóutca.

A közelben több nagyon jó étterem, cukrászda is van. Gyulán az utóbbi években komoly átalakításokat végeztek, látványos szökőkutak, vízijátékok épültek a város terein. Esténként a hangulatos belvárosban a terasszal rendelkező vendéglátóhelyeken vacsorázhatnak. Az elérhetőségek menüpontban térképen feltüntettük apartmanunkat, telefonszámot, e-mail címet is találhat. Ha levelet ír, a legrövidebb időn belül válaszolunk. Köszönjük, hogy megtisztelt figyelmével, bízunk benne, hogy hamarosan vendégeink között fogjuk üdvözölni. (MA20001538)

Part Apartman képek

Foglalható , , igény esetén reggeli, ebéd, vacsora férőhelyek max. 12 és háziállat hozható.

Part Apartman árak és kedvezmények

3500,-Ft/fő/éjtől

ajánlatkérés (emailben)

Berki Porta-Dinnyeberki-11954

Vendégház Dinnyeberkiben a Zselic és a Nyugati Mecsek találkozásánál

Rubin Hotel-Románia-19593

Rubin Hotel Gyergyószentmiklós (Románia)