Pavilon Panzió Gyomaendrőd, 8 szoba 32 férőhely

Pavilon Panzió Gyomaendrőd


Foglalható , 8 szoba, 32 férőhely, háziállat nem hozható

Gyomaendrodön, az Erzsébet Ligetben található a . 8 db felújított kétágyas, fürdőszobás, telefonos, bárhelyiséggel, étteremmel, kerthelyiséggel, parkosított kerttel, zárt parkolóval várunk minden pihenni vágyó kedves vendéget. Közvetlen a szomszédban található a város termálfürdője, melynek értékes gyógyvize számos idült betegség gyógyítására alkalmas.

Kulturális értékeivel, a megyében egyedülálló természeti szépségeivel büszkélkedő kisvárosban mindenki talál kedvére való szórakozási lehetőséget: a gyógyulást keresők éppúgy, mint a sportolni vágyók, a természetkedvelők, a horgászok, vagy a vadászni szándékozók. A Hármas-Körös több mint húsz holtága várja látogatóit.

A 160 km-re fekvő csendes kisváros gyorsan elérhető vonattal, autóval. Osztálykirándulások, nyári táborok edzőtáborok a Körös mentén, ön a festői Környezetben lévő Pavilon Fogadó-ban. 35-40 Fő olcsó szállást, étkezést tudjuk biztosítani. Elhelyezés, 2-4 fős részben zuhanyzós szobákban, a társalgóban televízió, Wifi, hűtőszekrény áll a vendégek rendelkezésére.

A Ligetben elhelyezkedő közvetlen közelében található a Termál , Teniszpálya, Sportpálya, Kézilabdapálya, Kosárlabdapálya, Városi Sportcsarnok. A Körösön vizisportolási, kirándulási lehetőségek, hal, madár, állatvilág tanulmányozása.

Liget és 100 m
Gyomai Szabadstrand 1.6 km

Pavilon árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Saját étterem
8 szoba, 32 férőhely

Hotel Papillon-Budapest-28651

Hotel Papillon Budapest

Thermál Hotel & Camping-Komárom-38546

Thermál Hotel & Camping Komárom