Pavilon Panzió Gyomaendrőd

Pavilon Panzió Gyomaendrőd

Pavilon Panzió-Gyomaendrőd-27884

Pavilon  Gyomaendrodön, az Erzsébet Ligetben található a Panzió. 8 db felújított kétágyas, fürdőszobás, telefonos, bárhelyiséggel, étteremmel, kerthelyiséggel, parkosított kerttel, zárt parkolóval várunk minden pihenni vágyó kedves vendéget. Közvetlen a szomszédban található a város termálfürdője, melynek értékes gyógyvize számos idült betegség gyógyítására alkalmas.

Kulturális értékeivel, a megyében egyedülálló természeti szépségeivel büszkélkedő kisvárosban mindenki talál kedvére való szórakozási lehetőséget: a gyógyulást keresők éppúgy, mint a sportolni vágyók, a természetkedvelők, a horgászok, vagy a vadászni szándékozók. A Hármas-Körös több mint húsz holtága várja Gyomaendrőd látogatóit.

A 160 km-re fekvő csendes kisváros gyorsan elérhető vonattal, autóval. Osztálykirándulások, nyári táborok edzőtáborok a Körös mentén, Gyomaendrődön a festői Környezetben lévő Pavilon Fogadó-ban. 35-40 Fő olcsó szállást, étkezést tudjuk biztosítani. Elhelyezés, 2-4 fős részben zuhanyzós szobákban, a társalgóban televízió, Wifi, hűtőszekrény áll a vendégek rendelkezésére.

A Ligetben elhelyezkedő Panzió közvetlen közelében található a Termál , Teniszpálya, Sportpálya, Kézilabdapálya, Kosárlabdapálya, Városi Sportcsarnok. A Körösön vizisportolási, kirándulási lehetőségek, hal, madár, állatvilág tanulmányozása.

Liget Gyógyfürdő és 100 m
Gyomai Szabadstrand 1.6 km ()

Pavilon Panzió képek

Foglalható , SZÉP kártyát elfogadunk, férőhelyek max. 32 és háziállat nem hozható.

Pavilon Panzió árak és kedvezmények

Azonnali visszaigazolás
Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
szálláshely (4 éves korig ingyenes)
Saját étterem
8 szoba, 32 férőhely
foglaltsági naptár (ajánlatkérés)

Termál Motel Kiskunmajsa-Kiskunmajsa-27133

Foglaljon szállást Kiskunmajsán 2018 egyik legjobb fürdője mellett

Meiszter Apartmanok-Balatonlelle-21274

Balatonlellén 2, 4 és 6 fős apartmanok a szabad strandtól közelében