Szentandrás Nyaraló Békésszentandrás, körös-parti szállás

Szentandrás Nyaraló Békésszentandrás

Utazzon településre egy kellemes nyaralásra és legyen a Szentandrás Nyaraló vendége.Barátságosan berendezett, kényelmes teljes házban szállhatnak meg a Kákafoki holtág mellett, közvetlenül a vízparton a vendégház vendégei.

A Szentandrás Nyaraló állatbarát, felkészült macskák és kutyák fogadására is.éssaját erkélyt vagy teraszt is kínálnak, így bármikor a szabad levegőn élvezheti a kellemes időjárást. A Szentandrás Nyaraló által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg. Étkezés A foglaláshoz a feltüntetett árakon ellátás nem tartozik. 2 km-re találja a legközelebbi éttermet, 2 km-re a legközelebbi élelmiszerboltot.

A helyszínen lehetőség van bográcsozásra, grillezésre, szalonnasütésre és tárcsán sü-főzésre. Jól felszerelt konyhájában főzési lehetőség is van. Mosogatógép is segíti a pihenést.Fizetés A foglalást készpénzzel és átutalással lesz lehetősége kiegyenlíteni. A foglalás visszaigazolását követően a Szentandrás Nyaralóelőre befizetését kéri.Érkezés, nyitva tartás A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 16:00, az elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 12:00.

Szentandrás Nyaraló árak és kedvezmények

Nyitvatartás: április 15. – november 1.
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
3 szoba, 9 férőhely

Teó Vendégház-Békésszentandrás-32887

Holt-Körös parti 6 +2 fős vendégház egész évben kiadó

Gergely Tanya-Csongrád-17250

Gergely Tanya Csongrád 7 fős horgász és vadász vendégház