Tündérviola Vendégház Szalafő

Tündérviola Vendégház Szalafő

Tündérviola Vendégház-Szalafő-28124

Tündérviola  Vendégházunk az Őrségi Nemzeti Park területén található. Az talán leggyönyörűbb részén Szalafőn. Családias jellegű teljesen új építésű szálláshely. Erdős, dombos tájon forgalomtól mentes környezetben.

A település az Őrségre jellemzően szerekből áll. Hét szer található Szalafőn, melyek házcsoportokat takarnak, amik a dombtetőkre épültek. A köztük húzódó völgyeket a Szala patak és mellékágai, valamint erdők szegélyezik. A település legismertebb szere Pityerszer, ahol a falumúzeum található, aminek a legszebb része a nagyapánk szülő háza az úgynevezett kerített ház.

A vendégház ideális nyugalomra, pihenni vágyó természet szerető családok, kisebb baráti társaság számára. A szálláshely ideális távolságra van a környék nevezetességeitől, kirándulásra, biciklizésre, horgászatra, lovaglásra, strandolásra alkalmas.

Igény és lehetőség szerint szívesen elkísérjük kedves vendégeinket gombásztúrára, az Őrség híresen jó gombatermő hely is. A túrázást a Nemzeti Park tanösvényei,- melyek szinte körbe veszik a falut teszik színesebbé. (EG19012725)

Tündérviola Vendégház képek

Foglalható , , férőhelyek max. 6 és háziállat nem hozható.

Tündérviola Vendégház árak és kedvezmények

Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
2 szoba, 6 férőhely

Pontos árak és szabad időpontok online foglalási rendszeren keresztül.

foglaltsági naptár (ajánlatkérés)

Evelin Nyaralóház-Siófok-28095

Evelin Nyaralóház Siófok

Patak-Party Apartmanok-Bogács-28147

Patak-Party Apartmanok Bogács