A Dunánál Verőcén 60nm-es kandallós 4 fős vendégház kiadó

Veranda Vendégház Verőce

Veranda Vendégház-Verőce-27541

Veranda  A Veranda Vendégházban 4 személy részére két szoba áll rendelkezésre különálló udvarral, parkolóval, nagy verandával. A hely kiválóan alkalmas pihenésre, kirándulásra, túrázásra, nagycsaládosoknak is ajánlott. Verőcén sok kulturális program várja a vendégeket, de a -parton található vízi színpad is sok rendezvénynek ad helyet.

A felújított összkomfortos 60 nm-es, kandallós fűtésű, klimatizált, konyhával, zuhanyzós WC-vel rendelkezik. Felszerelt konyha, klíma, grillező- bográcsozó hely, , szobák, saját kert, saját parkoló, TV a szobában, . A vendégházban található egy tágas nappali, amely egyben étkező is, és 2 fő részére kihúzható kanapé található. A másik szobában egy francia ágy 2 felnőtt részére.

Váctól kiépített kerékpárút Kerékpártúra --Szob útvonalon. Az útvonal többnyire a mellett halad, így élvezhetjük a folyam látványát, betekinthetünk a szigetek és az ártéri erdők élővilágába. A kerékpárút többször érinti a -Ipoly Nemzeti Park területét, ahol számos természeti látnivalóban gyönyörködhetünk. (MA19014991)

Veranda képek

Foglalható , SZÉP kártya elfogadóhely, férőhelyek max. 4 fő, háziállat nem hozható.

Veranda árak

a 4 fős ház:
2 főig: 22 000,-Ft,
3 főnek: 24 000,-Ft,
4 főnek: 26 000,-Ft
jún.1-aug.31-ig és ünnepnapokon min. 3 éjre,
egyéb időszakban 2 éjre foglalható.

ajánlatkérés (emailben)

Rosengarten Hotel & Restaurant-Sopron-28588

Rosengarten Hotel & Restaurant Sopron

Maverick Hostel & Ensuites-Budapest-28751

Maverick Hostel & Ensuites Budapest