Medencés, klímás, vízparti nyaraló kiadó a Körösön

Zöldike Vendégház Békésszentandrás

Zöldike Vendégház Békésszentandráson 5 személyre teljesen felszerelt konyhával, vendégház kiadó. A fürdőszoba, épített zuhanyzós. WC külön helyiségben. A nappaliban TV, Rádió, és egy L alakú dívány található ami ággyá alakítható, A szobában kényelmes új franciaágy, a szobában külön tv, a falak hangulatos képekkel díszítve. Zölddel befuttatott hűvös teraszon, kényelmes 5 személyes kerti ülőgarnitúra. van.

A háztól a partig kandeláberek adják a fényt. A kerí előtt a parton 6 személyes fedett rönkfa kiülő, szabadtéri étkezésre. kávézgatás mellett gyönyörű rálátás a vízre. A Körös-vize nyári időszakban fürödhető, viszont a ház medencéje biztonságot nyújt az úszni nemigen tudóknak, vagy kisgyermekes családoknak. Nagy stéghez , és vízibicikli jár együtt, ill. 5 személyes .

A vízpart, kerítéssel lezárható. A parton szalonnasütő kövekből kirakva. Kérhető grillsütő, bográcsozásra, szalonnasütésre felszerelés adott. Napozóágy kérhető. Kerti hinta van. Szép kártyát elfogadunk. A szomszéd házzal közös udvarban rönkfa- található homokozóval. Emellett nyírott füves parkja sétálásra kiváló. Gyönyörű parkos fás környezete csendes, messze a közúttól.
Zöldike Vendégház,
Foglalható , 1 szoba 5 férőhely, háziállat díj ellenében hozható, SZÉP kártya: OTP, MKB, K&H

Zöldike Vendégház árak

A nyaraló 4 főig:
elő és utószezonban: 22 000-Ft/éj,
főszezonban: 27 000-Ft/éj,
csúcsszezonban: 32 000-Ft/éj,
4 fő felett +3000,-Ft/fő/éj.
Ifa 500,-Ft/éj/ fő
költség téli időszakban: 3000,-Ft/nap
végtakarítási díj 8 000,-Ft
Fő, – és csúcsszezonban csak teljes hétre kiadó. Ünnepnapokon kiemelt árak. Elő és utószezonban min. 3 éjre, 2 éjre két és fél szeres áron kiadó.

Az árak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás joga fenntartva.
Idegenforgalmi adó (IFA) 18 év felett: 500 ,-Ft/fő/éj
Kapcsolat Zöldike Vendégház közvetlen kapcsolat
ajánlatkérés (emailben) Tel. +36 30/2157462

Kákafoki Nyaraló-Szarvas-29876

Kákafoki Nyaraló Szarvas, körös-parti szállás

Krisztina Vendégház-Eger-14769

Krisztina Vendégházban szobák kiadók Eger Szépasszonyvölgy