A Tornácos Panzió Kéthely, 6 szoba 14 férőhely

A Tornácos Panzió Kéthely


Foglalható , 6 szoba, 14 férőhely, háziállat díj ellenében hozható

Töltsön el néhány kellemes napot A tornácos panzióban Kéthelyen. Panziónkat 2021-ben nyitottuk meg egy nagyon nyugodt, település központjától mindössze 150m-re. A kialakításnál megpróbáltuk a hagyományos stílusjegyeket és a modernitást ötvözni, hogy minden korosztály megtalálja nálunk a lehetőséget a kikapcsolódásra, pihenésre.

Panziónk 6 önálló fürdőszobás (zuhanyzós), egyedi fűtésvezérlésű, klímával ellátott (szoba ára ennek használatát tartalmazza) szobával rendelkezik, melyből egy akár négy személy részére is használható (1. számú szoba), valamint van akadálymentes szobánk is (2. számú szoba). Két szobánk összenyitható, így akár családok is tudják használni (4-5. számú szoba). Szobáink felszereltsége LED TV, nagy méretű hűtőszekrény, hajszárító, vízforraló. Panziónkban kizárólag a 6-os számú szoba kisállat barát.

Az épület teljes területén ingyenes WIFI használatra van lehetőség. Külön kis résszel rendelkezünk, ahol fedett kültéren 5 személyes , beltérben kombinált infrafinn szauna, valamint trópusi zuhany található. Itt elhelyeztünk egy szobakerékpárt valamint futópadot is. Szálláshelyünkön van lehetőség grillezésre, valamint kemence használatra. Tetőtéri részben egy kis konyhát és közösségi teret alakítottunk ki, amit a vendégek használhatnak.

A Tornácos árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
6 szoba, 14 férőhely

Apartment Queen Balcescu 10 Sibiu-Nagy-Szében-39874

Apartment Queen Balcescu 10 Sibiu Nagy-Szében (Románia)

Komfort Hotel Platán-Harkány-38485

Komfort Hotel Platán Harkány