A Tornácos Panzió Kéthely, 6 szoba 14 férőhely

A Tornácos Panzió Kéthely

Töltsön el néhány kellemes napot A tornácos panzióban Kéthelyen. Panziónkat 2021-ben nyitottuk meg egy nagyon nyugodt, település központjától mindössze 150m-re. A kialakításnál megpróbáltuk a hagyományos stílusjegyeket és a modernitást ötvözni, hogy minden korosztály megtalálja nálunk a lehetőséget a kikapcsolódásra, pihenésre.

Panziónk 6 önálló fürdőszobás (zuhanyzós), egyedi fűtésvezérlésű, klímával ellátott (szoba ára ennek használatát tartalmazza) szobával rendelkezik, melyből egy akár négy személy részére is használható (1. számú szoba), valamint van akadálymentes szobánk is (2. számú szoba). Két szobánk összenyitható, így akár családok is tudják használni (4-5. számú szoba). Szobáink felszereltsége LED TV, nagy méretű hűtőszekrény, hajszárító, vízforraló. Panziónkban kizárólag a 6-os számú szoba kisállat barát.

Az épület teljes területén ingyenes használatra van lehetőség. Külön kis wellness résszel rendelkezünk, ahol fedett kültéren 5 személyes , beltérben kombinált infrafinn , valamint trópusi zuhany található. Itt elhelyeztünk egy szobakerékpárt valamint futópadot is. Szálláshelyünkön van lehetőség grillezésre, valamint kemence használatra. Tetőtéri részben egy kis konyhát és közösségi teret alakítottunk ki, amit a vendégek használhatnak.

A Tornácos árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
6 szoba, 14 férőhely

Luxury Spa & Conference Hotel-Siófok-32030

Luxury Spa & Conference Hotel Siófok, 42 szoba 100 férőhely

Piroska Csárda és Panzió-Siófok-28770

Piroska Csárda és Panzió Siófok, 12 szoba 29 férőhely